Gestul făcut de soţia lui Pavel Stratan în biserică, la ceremonia religioasă a Cleopatrei. Rar mai vezi aşa ceva

Iancu Andreea, Iulia Statie 24.08.2021, 08:13

În weekend, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase speciale. Cei doi îndrăgostiți au preferat să se bucure de eveniment într-un cadru restrâns, având alături doar câțiva membrii ai familiei și prieteni foarte apropiați. Dincolo de apariția celor doi miri, care au îmbrăcat ținute extrem de relaxate, gestul făcut de soția lui Pavel Stratan în biserică a fost unul care a atras atenția tuturor. Atât Edward cât și Cleopatra au postat câteva imagini de la nuntă, mama cântăreței remarcându-se dintre invitați.

Soția lui Pavel Stratan, apariție neașteptată în biserică. Gestul pe care rar îl vezi la o ceremonie religioasă

În urmă cu doar o săptămână, Cleopatra Stratan și Edward Sanda răspundeau cu un „DA” răspicat în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soț și soție, în ciuda vârstei fragede pe care ambii parteneri o au. După ce au devenit o familie din punct de vedere legal, Edward, în vârstă de 24 de ani, și Cleopatra, la cei 18 ani împliniți, au decis să se căsătorească și în biserică. Astfel, au anunțat câțiva prieteni și pe membrii familiilor lor și au organizat un eveniment restrâns și discret, la Chișinău. Ceremonia a fost una specială, unde nu doar mirii s-au remarcat ci și gestul pe care l-a făcut soția lui Pavel Stratan în biserică.

Mama Cleopatrei a ales să respecte tradiția creștină. Fire discretă, care în mod normal se ține departe de lumina reflectoarelor, Rodica Stratan a îmbrăcat la ceremonie o rochie până la genunchi, cu un imprimeu închis la culoare. Însă dincolo de ținuta decentă, soția lui Pavel Stratan a fost surprinsă purtând pe tot parcursul slujbei un batic, la care ulterior a renunțat în timpul fotografiilor. Alături de părinții ginerelui său și de restul invitaților, mama vedetei s-a bucurat de frumosul eveniment din viața fiicei sale.

Ce gest a făcut soția lui Pavel Stratan în biserică, la nunta Cleopatrei
Părinții celor doi miri, Cleopatra și Edward

Ce ținute au purtat mirii. Edward și Cleopatra, un exemplu de modestie

Nici mirii nu au fost mai prejos, respectând întru totul ideea unei nunți decente și discrete, fără prea mult fast. Smeriți, cei doi însurăței au ales să se bucure de noul pas din viața lor de cuplu în cadrul unei ceremonii simple, dar cu o mare încărcătură emoțională. Pentru că nu și-au dorit să pună preț prea mare pe ținutele de nuntă, Cleopatra a ales o rochie albă simplă, încălțând o pereche de pantofi fără toc. De cealaltă parte, Edward a purtat un costum bleumarin, cu tricou alb și pantofi sport.

După slujba oficiată de trei preoți, într-o biserică din Chișinău, soții și-au exprimat sentimentele și în fața internauților, prin mai multe postări în care au dezvăluit fragmente din tabloul lor de nuntă.

Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!, a scris Edward după evenimentul special.

Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!, a menționat și Cleopatra, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...