Ce a făcut Cleopatra Stratan în dimineața de după nuntă. Edward Sanda era și el prezent (Exclusiv)

Badea Violeta 16.08.2021, 16:41

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) și-au unit destinele sâmbătă, 14 august. După nunta de basm, fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit ce a făcut în dimineața de după marele eveniment. Vedeta a oferit primele declarații!

Cleopatra Stratan a oferit primele declarații după nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că s-au logodit în toamnă, la scurt timp după ce interpreta hit-ului „Ghiță” a împlinit vârsta de 18 ani. Așa cum era de așteptat, cei doi îndrăgostiți nu au pierdut foarte mult timp și a urmat nunta. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 14 august, iar alături Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost familiile și prietenii.

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o ceremonie fastuoasă, iar emoțiile nu i-au ocolit. Edward Sanda a împărtășit fericirea cu fanii săi de pe Instagram și a publicat câteva fotografii de la cel mai important eveniment din viața sa. Cleopatra Stratan a fost contactată de reporterii Impact.ro și a oferit primele declarații după nuntă.

„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit (n.r – 11:30), de ceva timp.

Acum vorbesc cu părinții mei la telefon”, a declarat în exclusivitate Cleopatra Stratan, citată de playtech.ro.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit

Pavel Stratan și Cleopatra au cântat și împreună câteva piese

Așa cum am specificat și mai sus, nunta a fost una de poveste. Invitații s-au simțit foarte bine, au dansat mult, dar au avut loc și câteva momente emoționante.

Unul dintre acestea are loc atunci când socrul mic, Pavel Stratan, a interpretat câteva melodii dedicate fetei lui. Ulterior, solistul și Cleopatra au cântat și împreună câteva piese, iar nuntașii au fost extrem de încântați.

Pavel Stratan a observat talentul Cleopatrei și a propulsat-o în industria muzicii de la o vârstă fragedă. Frumoasa cântăreață a lansat prima sa piesă la doar trei ani. Succesul a fost unul fabulos, iar Cleopatra devenea celebră cu melodia „Ghiță”.

Pentru dansul mirilor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o melodie romantică: „You are the reason” („Tu ești motivul”), interpretată de Calum Scott. Cei doi îndrăgostiți au fost aplaudați la scenă deschisă de invitații lor.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit.

Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă.

Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a menționat Cleopatra Stratan pe pagina sa oficială de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...