Ludovic Orban i-a făcut caracterizarea lui Florin Cîțu. ”Deranjează stilul arogant de a răspunde la întrebări”

Badea Violeta 16.08.2021, 23:48
Ludovic Orban i-a făcut caracterizarea lui Florin Cîțu. ”Deranjează stilul arogant de a răspunde la întrebări”

Continuă lupta pentru președenția Partidului Național Liberal. Principalii candidații Ludovic Orban și Florin Cîțu se atacă ori de câte ori au ocazia. De această dată, liderul PNL a spus despre actualul prim-ministru al României că nu a fost prima sa opțiune pentru Ministerul Finanțelor, fiindcă deranjează cu stilul său arogant.

Ludovic Orban l-a caracterizat pe Florin Cîțu

Ludovic Orban a ieșit, din nou, la atac și i-a făcut caracterizarea premierul Florin Cîțu. Acesta a spus că deranjează stilul său arogant de a răspunde la întrebări. Acesta fiind și motivul pentru care în noiembrie 2019 actualul prim-ministru nu a fost prima sa opţiune pentru Ministerul Finanţelor, ci o altă persoană căteia nu a dorit să-i dezvăluie numele.

„Am avut o altă primă preferinţă. Am fost refuzat. În formarea Guvernului m-am consultat cu preşedintele României. Prima mea opţiune m-a refuzat. Nu aş vrea să-i dau numele”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, șeful PNL a mai declarat că Florin Cîțu a fost adus în cadrul partidului prin relații. Cel care l-ar fi ajutat ar fi fost nimeni altul decât soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar.

„Cîţu s-a înscris în PNL în octombrie sau noiembrie 2016 şi a fost susţinut la Senat în decembrie de Alina Gorghiu. Cel mai probabil de Isar, prietenul domnului Cîţu. Aşadar, pus pe listele de parlamentare”, a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban l-a caracterizat pe Florin Citu
Ludovic Orban l-a caracterizat pe Florin Citu

„Deranjează stilul arogant de a răspunde la întrebări”

Ludovic Orban a mai spus că Florin Cîțu deranjează cu stilul său evaziv și arogant de a răspunde la unele întrebări. De asemenea, acesta a spus că prim-ministrul ar fi trebui să-și ceară scuze pentru că a ascuns detalii legate de trecutul său.

„Ceea ce a deranjat cel mai mult este că a omis să informeze publicul. Când ajunge în asemenea funcţii, nu ai voie ca în discuţiile cu partenerul tău, preşedintele partidului, sau preşedintele ţării.

Asta a deranjat, omisiunea. Şi pentru el era mai uşor dacă povestea asta dacă răspundea. Stilul ăsta evaziv, chiar arogant de a răspunde la întrebări. Asta deranjează cel mai mult.

Şi la asta cu creditul el trebuie să răspundă la ce scrie acolo”, a precizat Ludovic Orban.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...