Ludovic Orban s-a sesizat după informația că Florin Cîțu a stat două zile după gratii în SUA. ”El trebuia să facă public”

Nicu Stan 13.08.2021, 08:34
Ludovic Orban s-a sesizat după informația că Florin Cîțu a stat două zile după gratii în SUA. ”El trebuia să facă public”

Ludovic Orban s-a arătat supărat de atitudinea premierului în ceea ce privește epidosul în care a fost reținut două zile pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice în SUA. Actualul președinte al PNL susține că Florin Cîțu trebuia să facă el publică această întâmplare nefericită din viața lui.

Ludovic Orban susține că nu el este acela care a făcut publică informația -Florin Cîțu, reținut două zile, în SUA, pentru că a condus beat

Ludovic Orban l-a atacat pe Florin Cîțu cu privire la incidentul care a avut loc în SUA, respectiv în care premierul a fost reținut timp de două zile pentru că s-a urcat beat la volan.

Astfel, șeful PNL, Ludovic Orban, a spus că Florin Cîţu trebuia să iasă singur şi să pomenească despre episodul cu cele două zile de închisoare din SUA. Ludovic Orban a mai spus că atitudinea premierului este deranjantă.

Ludovic Orban sustine ca nu el a facut public episodul din SUA
Ludovic Orban sustine ca nu el a facut public episodul din SUA

Florin Cîțu trebuia să facă public faptul că a fost reținut două zile în SUA

”Ce m-a deranjat la declaraţia domnului Cîţu a fost supărarea că a fost făcută publică informaţia. El ar fi trebuit să facă publică informaţia. trebuia să fie supărat pe el. El trebuia să informeze opinia publică.

Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri e să mărturiseşti. O astfel de informaţie, probabilitatea ei este uriaşă. După declaraţia premierului mi s-a spus să intru pe site-ul respectiv”, a declarat Ludovic Orban.

Colegii din PNL susțin că Ludovic Orban a făcut publică informația

În plus, Ludovic Orban spune că nu este el acela care a făcut public episodul în care Florin Cîțu a condus beat prin SUA și a fost reținut pentru asta timp de două zile.

”Mai e un alt lucru care mă deranjează, că anumiţi colegi ai mei care mă cunosc au început să arunce în spaţiul public că informaţia a fost făcută publică de mine. E o formă penibilă să-l faci vinovat pe preşedintele partidului. Mie nu mi-a comunicat în discuţiile personale acest episod”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Florin Cîțu nu i-a povestit episodul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban se jură că nici Florin Cîțu nu i-a spus de incidentul din SUA, nici altcineva, pe cale legală.

”Nici de la Florin Cîţu, nici în procedurile legale de informare nu mi s-a adus la cunoştinţă asemenea informaţii”, a completat Orban.

Clotilde Armand sare în apărarea lui Florin Cîțu

Pe de altă parte, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 a sărit în apărarea lui Florin Cîțu și spune că acesta nu a comis vreun mare atentat.

”După ce a solicitat preşedintelui României să intervină pentru că este în pericol democrația sau să facă şedinţă de CSAT, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. președinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat și a făcut două zile de închisoare în SUA din cauză asta în urmă cu 20 de ani. Vă dați seama ce atentat?!”, a spus Clotilde Armand.

Urmăriți Impact.ro și pe