Cum a fost umilit Ludovic Orban de față cu toată lumea de către Florin Cîțu. Toată lumea a văzut

Andreea Grecu 18.07.2021, 23:28
Cum a fost umilit Ludovic Orban de față cu toată lumea de către Florin Cîțu. Toată lumea a văzut

Ludovic Orban a fost umilit de față cu toată lumea de către Florin Cîțu. Ludovic Orban se participa la o conferință de alegeri a filialei județene PNL Cluj, susținută în Cluj-Napoca, când a devenit protagonistul unei scene de toata jena.

Cum a fost umilit Ludovic Orban

Florin Cîțu a dorit să facă o demonstrație care nu i-a picat deloc bine lui Ludovic Orban. Aflat pe scena Casei de Cultură a Studenților Cîțu i-a chemat pe susținătorii lui pe scena, Ludovic Orban rămânând singur, în primul rând al sălii.

În total, în sală se aflau 35 de persoane, inclusiv lideri județeni care până acum erau declarați susținători ai lui Ludovic Orban. Prin urmare, sala a rămas goală, toata lumea urcând pe scena alături de Cîțu. Orban a rămas să ocupe singur primul rând de scaune din amfiteatru.

Ludovic Orban a rămas, brusc, fără susținători. După ce Mircea Fechet, liderul PNL Bacău a anunțat că trece în tabăra Cîțu, pe scenă au urcat și alte persoane care înainte girau pentru Ludovic Orban.

Printre aceștia se numără: senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, dar și un reprezentant al PNL Sector 1.

Văzând că Ludovic Orban a rămas singur în sală, Emil Boc glumit pe seama lui. “Domnule președinte, Mr. president,  măcar un prefect PNL meritați și dvs.”, ar fi spus Emil Boc, potrivit unor surse ale Antena 3. Imediat după aceea, toți cei prezenți în sală au început să râdă și l-au aplaudat pe primarul Clujului.

“Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă.”, a spus Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.

Cum a fost umilit Ludovic Orban de față cu toată lumea de către Florin Cîțu

Florin Cîțu a vorbit despre economia României

În timpul conferinței, Florin Cîțu a vorbit despre economia României, susținând ca are noi estimări care arată că tara noastră înregistrează o creștere economică de minim 10% pentru primul trimestru al acestui an.

“Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creșterea economică se datorează în totalitate investițiilor. Nu a mai fost niciodată așa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiții, ceea ce înseamnă liberalism pur, poți să dezvolți România. Știi foarte bine, creșterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creșterea economică aproape de două cifre. O să avem o creștere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească și să avem o creștere economică cu cel puțin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîțu duminică seară, citat de romaniatv.net.

În plus, în cadrul conferinței, Cîțu a mai subliniat importanța urmării unei doctrine liberale de către PNL, după ce partidul a păstrat programe ale PSD.

“Trebuie să recunoaștem că, de multe ori, din anumite motive, de multe ori electorale, ne-am dat la o parte, așa, de liberalism, când era vorba să facem reforme, am zis că nu e momentul, că e dificil, că pierdem electorat,  mai bine să păstrăm toate programele PSD prin care finanțăm tot felul de subvenții, să rămână acolo ca să nu supărăm pe nimeni.

Au venit alegerile și noi ne-am pierdut electoratul nostru. Liberalii nu au mai crezut în noi, oamenii din sectorul privat, oamenii din sectorul public care vor performanță și sunt acolo dar văd oameni care trec pe lângă ei și câștigă mai mult. Acești oameni au plecat de lângă noi eu nu cred că s-au dus î altă parte dar nu au mai venit lângă noi pentru acești oameni am spus că, indiferent de costul electoral pentru mine, îmi asum toate reformele pe care le-am spus în PNRR:  reforma administrației publice, reforma pensiilor, reforma companiilor de stat, reforma salarizării. Indiferent de cost”, a adăugat primul ministru.

Ludovic Orban: “la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală”

După discursul susținut de Florin Cîțu, a luat cuvântul președintele PNL Ludovic Orban.

“Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care probabil se petrece la Cluj, aproape la jumătatea conferințelor județene. Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri de caracter, membri care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate victoriile PNL și care, până la urmă, sunt cei care vor decide viitorul PNL”, a spus Orban.

Ludovic Orban a mai declarat că până la congresul care va avea loc în luna septembrie își va prezenta propria echipă, susținând că PNL va fi, după alegeri, “și mai puternic decât este astăzi”.

Urmăriți Impact.ro și pe