Cine va prezenta ultimele ediții din această vară ale Vorbește Lumea. Vedeta se întoarce în studio: ”Sunt nevorbită”

Badea Violeta, Ionuț Vieru 20.07.2021, 14:13

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Vorbește lumea! O vedetă revine în televiziune și a anunțat că va fi alături de Gașcă timp de o săptămână. Iată cine va prezenta ultimele ediții din această vară ale Vorbește Lumea. Vedeta se întoarce în studio!

Cine va prezenta ultimele ediții din această vară ale Vorbește Lumea

Fanii emisiunii Vorbește lumea au rămas cu gura căscată atunci când au văzut cine este noua colegă de platou a lui Cove. Vedeta și-a făcut apariția în ediția de luni, 19 iulie 2021, a emisiunii. Lili Sandu, căci despre ea este vorba, a fost foarte entuziasmată să pășească în studio. Superba brunetă a lipsit o bună perioade de timp de pe micile ecrane, deoarece a devenit mămică.

„Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbeşte Lumea, de data asta ca şi co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din faţa camerelor de filmat şi nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gaşca Vorbeşte Lumea la PRO TV.

O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta şi abia aştept să ne bem cafeaua împreună! Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poţi să stai liniştit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! Abia aştept să ne revedem”, a declarat Lili Sandu.

Lili Sandu revine la Vorbeste lumea
Lili Sandu revine in televiziune

Vedeta se întoarce în studio

Ultima parte a sezonului emisiunii Vorbeşte lumea a trecut printr-o serie de schimbări. Prima care a plecat a fost Lora, iar Gabriel Coveşeanu a fost ajutat de mai mulți co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

De asemenea, emisiunea a mai avut câţiva invitaţi speciali în fiecare săptămână. Acum, Lili Sandu și-a anunțat revenirea în televiziune. Vedeta a devenit mămică micuțului Thomas Jay, fiul pe care îl are împreună cu Silviu Țolu. Deși între cei doi există o diferență de 12 ani, iubirea lor este mai puternică ca niciodată.

„Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt.”, spunea Lili Sandu.

Lili Sandu are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. Vedeta a jucat în mai multe telenovele românești, printre care amintim „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”. De asemenea, frumoasa brunetă a prezentat două emisiuni „Dansează printre stele”, la Antena 1 și „FanArena”, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...