Cove a făcut anunţul la Pro TV. Toţi telespectatorii trebuie să afle ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbeşte Lumea”

Iancu Andreea 13.07.2021, 11:55
Cove a făcut anunţul la Pro TV. Toţi telespectatorii trebuie să afle ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbeşte Lumea”

Emisiunea “Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, este una dintre cele mai îndrăgite producții matinale, reușind să îi țină pe telespectatori în fața micilor ecrane în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri. Recent, formatul show-ului a fost puțin modificat, astfel încât publicul să se bucure de un sezon estival de excepție. Totuși, după ce mai multe vedete au apărut în cadrul producției de la Pro TV, Cove a făcut anunțul prin care a dezvăluit telespectatorilor ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbește lumea”. Puțini cunoșteau acest detaliu.

Cove a făcut anunțul despre ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbește lumea”

Ediția de astăzi a emisiunii la Pro TV a surprins telespectatorii. Cove a făcut anunțul despre ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbește lumea”, prezentatorul arătându-se destul de emoționat încă de la debutul ediției. Gazda formatului, care se bucură de aprecierea publicului, a mărturisit că astăzi este o zi importantă pentru gașca veselă de la “Vorbește lumea”, care aniversează șase ani de la prima emisie.

Actorul a dezvăluit astfel că, alături de vedetele care au trecut pragul de-a lungul timpului platoului emisiunii, va sărbători cele 1.411 ediții strânse pe parcursul celor șase ani. Surprizele nu vor lipsi de la ziua cea mare, astfel că masa îmbelșugată și invitații de seamă vor fi remarcate în timpul emisiunii, care astăzi se bucură de prezența unor noi prezentatori, față de formula în care show-ul a debutat.

Cove a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea
Cove și Sore, într-o ediție aniversară, la 6 ani de “Vorbește lumea”

Astăzi, pentru că e zi de sărbătoare, o să avem şase feluri de mâncare. După şase ani, unele lucruri se păstrează, altele nu. Pe locul pe care stau eu, am găsit lămâi. Cică sunt foarte dulce. Eu am o filosofie de viaţă: când viaţa îţi dă lămâi, faci limonadă.

Au fost şase ani frumoşi, cu multe încercări, dar iată că am ajuns aici. 1.411 de ediţii au fost până acum, mulţi dintre invitaţi au vrut să fie prezenţi aici, alţii ne-au trimis gânduri frumoase. Le mulţumim tuturor, a spus Cove, în această dimineaţă, vizibil emoţionat.

Cine prezintă “Vorbește lumea”, după plecarea Lorei

Emisiunea matinală de la Pro TV a căpătat o formulă proaspătă, după ce Lora, fosta prezentatoare alături de care Cove era gazdă, a ales să se concentreze pe cariera sa muzicală. Frumoasa blondină a recunoscut că este recunoscătoare pentru perioada în care a înlocuit-o pe Adela Popescu, partenera de platou a lui Cove, însă preferă să lase în urmă experiența acumulată în televiziune și să revină pe scenă.

Cu această ocazie, edițiile “Vorbește lumea” au căpătat mai multă culoare, după ce producătorii au anunțat că emisiunea va avea mai multe gazde. Astfel, lui Cove i s-a alăturat Sore, artista care s-a aflat și la debutul formatului, dar și alte vedete precum Theo Rose, Viviana Sposub, Sebastian Coțofană și Veve. În ultimele săptămâni, show-ul a avut o mulțime de surprize, în fața camerelor aflându-se și alte celebrități precum Ana Ionescu, fosta prezentatoare de la Antena 1, sau Cosmina Păsărin.

Cove a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea
Theo Rose, noua vedetă de la “Vorbește lumea”
Urmăriți Impact.ro și pe