E oficial. Prezentatoarea s-a întors la „Vorbeşte Lumea”. Cove e în al nouălea cer

Iancu Andreea 12.07.2021, 12:18
E oficial. Prezentatoarea s-a întors la „Vorbeşte Lumea”. Cove e în al nouălea cer

Emisiunea „Vorbește lumea” este una dintre cele mai îndrăgite show-uri TV, iar noua formulă, de vară, a devenit una extrem de apreciată de public. Totuși, emoțiile nu au lipsit, iar după plecarea Adelei Popescu și a Lorei, alături de Cove au apărut mai multe prezențe feminine la cârma emisiunii. Deși toate au fost primite cu brațele deschise în echipa Pro TV, prezentatoarea care s-a întors recent la „Vorbește lumea” l-a făcut pe Cove să fie în al nouălea cer de bucurie. Acesta va avea o parteneră de nădejde în platoul emisiunii începând din această săptămână.

Prezentatoarea care s-a întors la „Vorbește lumea”, primită cu brațele deschise de Cove

O mulțime de schimbări au avut loc în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de când producătorii au anunțat că gașca estivală de la Pro TV va aduce și mai multă distracție în fața micilor ecrane. Astfel, deși telespectatorii se obișnuiseră să îi vadă pe Cove și pe Lora în fiecare ediție, după ce Adela Popescu a ales să se concentreze pe cel de-al treilea bebeluș al familiei, prezentatorul a avut mai multe partenere de emisiune în ultima perioadă. Alături de actor au apărut pe rând Sore și Ana Ionescu, aceasta din urmă înlocuind-o pe artistă pentru câteva zile. Acum Sore, prezentatoarea care s-a întors la „Vorbește lumea”, l-a făcut pe Cove să fie în al nouălea cer de bucurie.

După doar cinci zile de emisie, Sore a cedat locul la cârma emisiunii altei prezențe feminine, Ana Ionescu, fosta prezentatoare de la Antena 1. Aceasta însă nu a rezistat mai mult de o săptămână, iar astăzi, alături de Cove a apărut din nou cântăreața Sore. Aceasta a reprezentat o surpriză de bun augur pentru telespectatori dar și pentru colegii săi de platou.

Începem săptămâna în care împlinim ani cu o prezență tare dragă nouă. Bine ai revenit, Sore!, anunțau producătorii pe pagina de Facebook.

Cine este prezentatoarea care s-a întors la Vorbește lumea
Sore a revenit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”

Gașca de la Pro TV, mai bogată cu noi membrii

Show-ul matinal de la Pro TV se bucură de succes în rândul publicului telespectator, însă nimeni nu se aștepta ca formatul emisiunii să aducă pe micile ecrane noi vedete. Dincolo de cei doi prezentatori obișnuiți ai producției „Vorbește lumea”, au apărut nume îndrăgite de celebrități, care au acceptat provocarea de a prezenta diferite rubrici din cadrul emisiunii. Astfel, alături de Cove și Sore, s-au alăturat și Viviana Sposub, Theo Rose, Veve și Coțofană. De asemenea, gașca veselă a devenit un întreg și datorită apariției lui Jorge. Artistul avea rolul de prezentator și în urmă cu un an de zile, când se regăsea în echipa „Masked Singer”.

Mă simt ca acasă la „Vorbește lumea”. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor, a declarat Jorge.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...