Culiţă Sterp, fostul concurent de la Survivor 2021, a luat o hotărâre neaşteptată înainte de naşterea copilului. „A fost o decizie comună”

Nicu Stan 15.06.2021, 10:28

Culiţă Sterp, fostul concurent de la Survivor 2021, a luat o hotărâre neaşteptată înainte de naşterea copilului. „A fost o decizie comună”. Care este ultima mutare a cântărețului, vedeți în articolul de mai jos.

Culiță Sterp a făcut anunțul înainte de nașterea fiului său. Ce vrea să facă fostul concurent de la Survivor România

Culiţă Sterp, cântăreț și fost concurent de la Survivor 2021, a luat o hotărâre neaşteptată înainte de naşterea copilului său. Culiţă Sterp, de 28 de ani, a vorbit despre emoțiile copleșitoare pe care le are înainte de venirea pe lume a primului său copil.

”Am decis, de comun acord, ca acest copil să vină pe lume în mod natural, atunci când o vrea el să vină. Adică vom evita, pe cât posibil, operaţia de cezariană. Termenul indicat de medic e, undeva, la jumătatea lunii iunie, dar nimeni nu poate spune cu exactitate. Până atunci, vă pot spune că am nişte emoţii cum nu cred că am mai trăit în viaţa mea. Niciodată nu mi-aş fi putut imagina că voi avea parte de asemenea emoţii!”, a declarat Culiţă Sterp, pentru impact.ro.

Culita Sterp si Daniela se cunosc din liceu
Culita Sterp si Daniela se cunosc din liceu

Unde va naște iubita lui Culiță Sterp

Culiţă Sterp şi mama copilului său, iubita lui, sunt de mai bine de o săptămână, la Cluj, acolo unde li se va naşte băieţul.

”Nu pot oferi prea multe date, fiindcă a fost o decizie comună cu soţia mea să nu facem asta. Dar pot să vă spun că atât Daniela, iubita mea, cât şi pruncul se află într-o stare de sănătate foarte bună!”, a mai adăugat Culiţă Sterp.

Unde s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela

Culiţă şi iubita lui, Daniela, viitoarea mămică, se cunosc încă din liceu, unde au fost colegi, însă, pe vremea aceea, adică în urmă cu mai bine de zece ani, Culiţă fiind mai timid pierduse bătălia contra unui alt coleg.

Între timp, el a trecut printr-un mariaj eşuat, cu solista Carmen de la Sălciua, una dintre vocile cunoscute ale muzicii de petrecere din România. Pe de altă parte, Culiţă Sterp s-a întors, din Republica Dominicană, cu diverse probleme de sănătate.

Culiță Sterp se recuperează după Survivor România

”Fac tot felul de exerciţii de recuperare, atât pentru genunchi, cât şi pentru coloana vertebrală. Trebuie să fiu în formă, pentru micuţ, nu?”, glumeşte Culiță Sterp.

De asemenea, perioada de recuperare arată că probele prin care trec concurenţii emisiunii ”Survivor” sunt foarte solicitante, atât fizic, precum şi psihic. Nu doar Culiţă Sterp s-a accidentat în cele cinci luni şi jumătate de competiție, pe lista accidentaților regăsindu-se și Cătălin Moroşanu sau Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe