Cătălin Moroşanu a răbufnit: “Nu vreau să mai aud în viaţa mea de Survivor”. Ce detalii intime a dezvăluit. Cătălin Măruţă a rămas mască

Nicu Stan 07.06.2021, 19:46
Cătălin Moroşanu a răbufnit: “Nu vreau să mai aud în viaţa mea de Survivor”. Ce detalii intime a dezvăluit. Cătălin Măruţă a rămas mască

Cătălin Moroşanu a răbufnit: “Nu vreau să mai aud în viaţa mea de Survivor”. Ce detalii intime a dezvăluit. Cătălin Măruţă a rămas mască după cele auzite de la luptătorul de K 1.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre Survivor. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul”

Cătălin Moroşanu a răbufnit și a spus că nu vrea să mai audă în viaţa lui de Survivor România. Luptătorul a dezvăluit detalii intime din timpul concursului, astfel încât Cătălin Măruţă a rămas mască.

Cătălin Moroșanu nu regretă nici o secundă că a trebuit să se retragă din cea mai grea competiție televizată a vieții lui, Survivor România. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cătălin Moroșanu a dat din casă și a oferit informații picante din jungla Republicii Dominicane, unde a petrecut trei luni încheiate.

Catalin Morosanu a trebuit sa renunte la Survivor dupa ce s-a accidentat
Catalin Morosanu a trebuit sa renunte la Survivor dupa ce s-a accidentat

Cu ce rană s-a ales Cătălin Moroșanu la Survivor

Au trecut aproape două luni de când Cătălin Moroșanu, în vârstă de 36 de ani, a părăsit competiția Survivor România, din motive de sănătate. Faimosul Cătălin Moroșanu s-a ales cu meniscul rupt și doctorul nu i-a mai dat voie să continue concursul TV.

Cătălin Moroșanu nu s-a ferit să comenteze bârfele iscate la Survivor, potrivit cărora unii dintre concurenți și-ar petrece noaptea împreună și și-ar face chiar aluzii sexuale.

Concurenților Survivor nu le arde de dragoste în Jungla Dominicană

”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de Survivor, a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a spus Cătălin Moroșanu.

De asemenea, luptătorul K 1 a dezvăluit care sunt favoriții săi din concurs. Unul dintre aceștia este chiar Marius Crăciun, războinicul care l-a și învins atunci când s-au întrecut împreună la emisiunea Ferma vedetelor, de la Pro TV.

Cine ar vrea Cătălin Moroșanu să câștige Survivor România

”Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu a făcut o melodie alături de colegul lui din junglă, Jador, dar și de Lino Golden. Mulți dintre fanii luptătorului însă l-au pus la colț pentru această melodie-”Sunt o forță”.

Piesa lui Cătălin Moroșanu, în trending

“Suntem numărul 1 în trending. Am stat la studio până la 3 dimineața să o facem, a fost greu. Fanii mei de pe Facebook, generația mea, au sărit la mine că m-am făcut de râs.

Pe Instagram însă și TikTok, ăștia tinerii mi-au zis : Bravo, mă, ești tare! Trebuie să ținem pasul cu generația asta care vine din urmă”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Urmăriți Impact.ro și pe