Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021. Gestul imprevizibil făcut de producători

Ioana Bucur 09.06.2021, 12:41
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021. Gestul imprevizibil făcut de producători

Gândul că ar putea să rateze momentul în care va deveni tată l-a făcut să cedeze. Faimosul a refuzat categoric să mai intre pe vreun traseu din Republica Dominicană, iar asta a dus, inevitabil, la descalificare. Modul în care a părăsit competiția a stârnit un val de speculații. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021. Gestul imprevizibil făcut de producători.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021

Culiță Sterp s-a întors în România, nu cu marele premiu de la Survivor 2021, așa cum și-ar fi imaginat mulți, ci descalificat, după ce a refuzat să mai participe la vreo probă. Fostul membru al echipei Faimoșilor a mărturisit să nu își mai dorește să stea în Republica Dominicană pentru că simte că locul lui era acasă, în România, alături de iubita sa, pregătindu-se pentru venirea pe lume a primului său copil.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă.

Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp, la Survivor 2021.

Câteva zile mai târziu, Culiță era în România, descalificat din competiția de la Kanal D, moment în care au apărut și speculațiile legate de banii pe care i-ar fi primit sau nu Culiță pentru participarea la Survivor 2021.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021
Culiță Sterp, la Survivor

„Au fost zvonuri că nu mi-aș primi banii, că voi fi afectat pentru că am renunțat”

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii primiţi de Culiță Sterp pentru Survivor 2021. Având în vedere modul în care a părăsit emisiunea, multe voci susțineau că este posibil să nu primească întreaga sumă ce fusese stabilită în contract. Într-un vlog postat recent, Culiță Sterp a infirmat toate zvonurile, dezvăluind că nu a fost sancționat și că a mai primit o mie de euro în plus, din partea producătorilor, pentru bebelușul său.

„Au fost zvonuri că nu mi-aș primi banii, că voi fi afectat pentru că am renunțat. Nu este așa. Din contră, producătorul mi-a dat o mie de euro în plus în cont pentru copilaș. A zis să-i cumpăr un cadou. Sincer, am rămas uimit. Mă bucur că m-au înțeles. Sunt niște oameni minunați. Nu am plătit despăgubiri. Eu spuneam mereu că trebuie să ajung acasă. (…)

Toată lumea știa că acest concurs va ține până la finalul lunii mai. Așa era și contractul nostru. Am zis și chiar dacă o fi să stau până la final, deși eram convins că mai mult de două luni sau trei luni nu stau, am zis și dacă o fi să stau până la final, tot o să fiu acasă când va naște Daniela”, a spus Culiță Sterp, pe canalul său oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...