Tragedie uriaşă. Doi fraţi, în vârstă de 5 și 10 ani, au fost împușcați într-un parc, în Italia. Daniel și David şi-au ţinut tatăl de mână până în ultima clipă

Stan Filon 14.06.2021, 15:05

Tragedie fără margini în Italia, acolo unde doi frățiori de doar 5 și 10 ani au murit împușcați chiar în parcul de lângă casa lor, unde se jucau în fiecare zi. Alături de ei a murit și un bărbat de 75 de ani care a văzut ce s-a întâmplat și a încercat să îi apere pe copii.

Doi frați de 5 și 10 ani au fost împușcați mortal într-un parc din Italia

Este doliu în localitatea italiană Ardea, de lângă Roma, acolo unde Daniel și David Fusinato, de doar 5 și 10 ani, au fost împușcați mortal de un vecin de-al lor în vârstă de 35 de ani. Copiii se jucau ca în fiecare zi în parcul de lângă casa lor, când individul înarmat s-a apropiat de copii.

Micuții au început să țipe la scurt timp, iar individul de 35 de ani i-a executat efectiv. I-a împușcat în inimă și în gât, iar copiii au căzut la pământ. Zgomotul împușcăturilor a atras atenția unui bărbat în vârstă de 75 de ani, care trecea pe lângă parc și i-a văzut pe micuți întinși pe jos.

Doi frati de 5 si 10 ani au fost impuscati mortal intr-un parc din Italia
Doi frati de 5 si 10 ani au fost impuscati mortal intr-un parc din Italia

Un pensionar a murit și el în timp ce încerca să-i ajute pe copii

Salvatore Ranieri nu a stat pe gânduri și a sărit imediat de pe bicicletă și a intrat în parc pentru a vedea ce se întâmplă. Acesta a încercat să-i salveze pe copiii împușcați, însă atacatorul și-a întors atenția spre el. L-a împușcat de două ori, iar pensionarul a murit și el.

„Am auzit patru împușcături și m-am uitat pe fereastră. Am văzut copiii la pământ, apoi un bărbat în vârstă venid cu bicicleta. Atacatorul a mai tras două focuri, apoi a plecat spre casa lui”, a declarat Marco, un bărbat care locuieşte într-o casă cu vedere la parc.

Criminalul s-a baricadat în casă

Bărbatul înarmat s-a întors și a plecat spre casa lui, lăsând cele trei victime într-o baltă de sânge. S-a baricadat în casa unde locuia împreună cu mama sa, însă la scurt timp locuința a fost încercuită de carabinieri. Au sosit la fața locului și negociatori ai Armatei, însă aceștia nu au reușit să ia legătura cu criminalul. Acesta nu a răspuns timp de trei ore.

Oamenii legii au spart ușa și au intrat în imobil, unde l-au găsit mort pe atacator. Acesta s-a sinucis. oamenii legii încearcă acum să găsească motivul pentru care bărbatul de 35 de ani a recurs la acest gest extrem de violent. Îl chema Andrea Pignani.

Ambulanța a venit prea târziu

Tatăl celor doi copii a ajuns repede și el la fața locului, însă copiii au murit ținându-l de mână. Bunica copiilor, Sonia di Gennaro, spune că ambulanța a ajuns târziu la fața locului. „Ambulanța a sosit prea târziu, a durat o jumătate de oră. Erau doi copii politicoși și respectuoși. Ieri, Daniel, cel mai mare, a venit la mine acasă și a plecat fără să-și ia rămas bun. Dar s-a întors și mi-a dat un pupic”, a mărturisit sfâșiată de durere femeia.

„Au fost încercări repetate de resuscitare, însă fără succes. Sunt profund îndurerat pentru ceea ce s-a întâmplat. Transmit condoleanţe familiei și întregii comunități din Ardea, care astăzi se confruntă cu un doliu teribil”, a declarat Alessio D’Amato, consilierul pentru sănătate din regiunea Lazio.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...