Alina Laufer, despre viața cu gemeni. Cum arată Nathaniel și Davina și de ce refuză să își ia bonă: „Niciodată”

Ioana Bucur 01.06.2021, 23:56

După o naștere grea, cu complicații, a venit momentul la care visa de atâta vreme. Ce spune Alina Laufer despre viața cu gemeni. Cum arată Nathaniel și Davina și de ce refuză să își ia bonă.

Alina Laufer, despre viața cu gemeni

Ilan și Alina Laufer au devenit părinți de gemeni, la începutul acestui an. Micuții Nathaniel și Davina au venit pe lume prematur și și-au petrecut primele luni din viață în spital. Acum, însă, părinții pot răsufla ușurați și se pot bucura, cu adevărat, de cele două minuni.

Soția politicianului a bifat recent prima apariție la TV cu cei trei copii ai săi: gemenii și fiica ei cea mare, Karina. Alina Laufer a povestit că soțul ei a plecat pentru câteva zile în Israel, lăsând-o singură cu cei mici și a explicat și de ce n-ar putea apela niciodată la ajutorul unei bone. Oricâtă încredere ar avea într-o persoană străină, vedeta este convinsă că nimeni nu-i va liniști așa cum o face ea.

„Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate”, a povestit Alina, la Teo Show.

Alina Laufer, despre viața cu gemeni.
Alina Laufer, cu Nathaniel și Davina

„Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă”

Alina Laufer, despre viața cu gemeni. Mămica a dat și câteva detalii despre Nathaniel și Davina.

„Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume”, a dezvăluit Alina Laufer.

Cu sau fără bonă, Alina are acasă două ajutoate de nădejde: soțul și fiica cea mare. Ilan este un părinte responsabil, care își ajută mereu soția când vine vorba de copii.

„Pe Karina am lăsat-o și singură cu gemenii. Bine era și menajera în casă. A început unul cu sughițuri și i-a dat lămâie. Ilan e un tată foarte responsabil, schimbă scutece, mă ajută la băiță’, a mai spus Alina Laufer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...