FOTO EXCLUSIV

llan Laufer nu mai ține cont de nimic de când i-a născut soția. Gestul urât pe care l-a făcut cu mașina în București

Ana Anitoiu 08.04.2021, 14:30

llan Laufer nu mai ține cont de nimic de când i-a născut soția. Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a fost surprins de fotoreporterii Impact.ro, în București. Iată ce gest urât a făcut cu mașina sa, la scurt timp după ce gemenii lui au ajuns acasă, după o lungă spitalizare.

Ce gest urât a făcut Ilan Laufer cu mașina în București

Politicianul Ilan Laufer, care a fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017 – 29 ianuarie 2018, în guvernul Tudose, a fost surprins de fotoreporterii Impact.ro în timp ce mergea să rezolve ceva la sediul unei bănci din zona Floreasca a Capitalei.

Acolo, Ilan Lauder n-a mai ținut cont de reguli! Și-a parcat bolidul de lux chiar pe trecerea de pietoni, deși acest lucru este interzis. Îmbrăcat la patru ace, politicianul și-a văzut apoi de drum către Corbeanca, acolo unde locuiește.

Ilan Laufer nu mai tine cont de nimic de cand i-a nascut sotia. Gestul urat pe care l-a facut cu masina in Bucuresti
Ilan Laufer, surprins de fotoreporterii Impact.ro

Alina Laufer, dezvăluiri după externarea din spital

Alina Laufer și gemenii ei au ieșit din spital la finalul lunii martie, după aproape șase săptămâni internați. Motivul îndelungatei spitalizări a fost faptul că cei doi copii – o fetiță și un băiețel – s-au născut prematur și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu ocazia externării, fiica mai mare a frumoasei blonde, Karina, pe care o are din relația cu Jorge, a făcut un gest frumos, cu ajutorul tatălui ei.

”Le-am făcut bebelușilor externarea și sunt foarte fericită că mergem, în sfârșit, la noi acasă! Eu credeam că plecăm pe la sfârșitul lui aprilie, dar uite că doamna doctor ne-a dat voie să mergem deja acasă, după 5 săptămâni și jumătate, aproape 6, de spitalizare! Gemenii sunt bine, iar sora lor abia așteaptă să îi întâlnească! Jorge și Karina, fetița noastră, i-au cumpărat micuței prima pereche de cercei din viața ei și abia aștept să îi punem! Karina este și ea entuziasmată. Mă tot întreba când venim acasă!”, a spus Alina Laufer, pentru Click!, chiar înainte de a ieși din spital.

Ce a făcut Ilan Laufer pentru copiii lui

În cadrul aceluiași interviu, Alina Laufer a dezvăluit ce a făcut Ilan Laufer pentru copiii lui, ca să se asigure că cei mici vor fi întotdeauna în siguranță alături de el. Totuși, această decizie a lui intră în contradicție cu parcarea pe care a făcut-o pe o trecere de pietoni.

”Să nu mai spun de Ilan care nu i-a văzut deloc și nu mai poate. A făcut și cursuri de siguranță auto pentru bebeluși și este pregătit să își ia în serios mult așteptatul rol de tată!”, a povestit Alina Laufer.

Alina Laufer: ”Nu am plâns deloc în spital”

De asemenea, Alina Laufer, care anterior a dezvăluit că obișnuia să se machieze în Spitalul Giulești, unde a fost internată, ca să își îmbunătățească starea de spirit și să își dea curaj, a precizat că ea a fost cea care a amânat momentul externării cu câteva zile, ca să se asigure că bebelușii sunt în siguranță pentru a ajunge acasă. Ea a mai spus că s-a documentat intens cu privire la copiii născuți prematur, precum și că le-a amenajat o cameră ”superbă”.

”Nu am lăsat garda jos niciun moment, nu am vrut să plâng atâta timp cât sunt atât de aproape de mine. Nu plâng de față cu copiii mei. Am încercat să mă machiez în fiecare zi, îmi ridică moralul treaba asta. Mi-am dorit aceşti copii atâția ani și sunt fericită că e totul bine”, spunea Alina Laufer cu ceva timp înainte de externare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...