Alina Laufer, dezvăluiri de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu gemenii: „Nu am vrut să plâng de față cu ei”

Ana Anitoiu 23.03.2021, 17:01

Alina Laufer a făcut dezvăluiri de pe patul de spital. Vedeta a spus ce se întâmplă acum cu gemenii ei, fetiță și băiat, care s-au născut prematur în luna februarie. Mămică devotată, ea a precizat că nu a lăsat garda jos nici un moment și că a găsit o metodă prin care să își ridice moralul în fiecare zi, în ciuda perioadei grele prin care trece.

Alina Laufer, despre bebelușii ei

După ce a născut prematur la jumătatea lunii februarie, Alina Laufer se află în continuare în spital. Vedeta a povestit că a ajuns să o cunoască toată lumea acolo. Despre bebelușii ei, soția politicianului Ilan Laufer a dezvăluit că acum sunt hrăniți cu biberonul și că îi așteaptă acasă o cameră amenajată special pentru ei.

„Mă cunoaște tot spitalul, toată lumea se poartă foarte bine cu mine. Bebelușii nu mai mănâncă prin gavaj, îi încercăm cu biberonul, sunt doi, trebuie să mă împart. I-am îndopat bine în ultimele zile. Când o să ia în greutate o să mergem acasă. E totul pregătit, camera e gata, am comandat online totul”, a spus vedeta, la Teo Show.

Alina Laufer, dezvaluiri de pe patul de spital. Ce se intampla cu gemenii:
Alina Laufer si Ilan Laufer

Alina Laufer, despre cum își ridică moralul în fiecare zi

De asemenea, Alina Laufer a vorbit despre modalitatea în care își ridică moralul în fiecare zi, în ciuda faptului că încă mai este nevoie de ceva timp pentru ca ea să ajungă acasă împreună cu fetița și băiatul ei.

”Nu am lăsat garda jos niciun moment, nu am vrut să plâng atâta timp cât sunt atât de aproape de mine. Nu plâng de față cu copiii mei. Am încercat să mă machiez în fiecare zi, îmi ridică moralul treaba asta. Mi-am dorit aceşti copii atâția ani și sunt fericită că e totul bine”, a spus Alina Laufer, la Teo Show.

Alina Laufer, naștere de coșmar

Alina Laufer dovedește că este o luptătoare. Vedeta a devenit mamă pe 15 februarie, la vârsta de 39 de ani, după ce a apelat la proceduri de fertilizare in vitro. A fost internată în spital chiar înainte de a naște, pentru că i s-a rupt membrana și a început să piardă lichid amniotic. Cei doi bebeluși au apărut pe lume după 29 de săptămâni de sarcină. Înainte de a naște, ea a dezvăluit că a avut un regret în ceea ce privește comportamentul ei în timpul sarcinii.

”Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta…Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți”, declara Alina Laufer cu aproximativ o săptămână înainte de a naște.

Ilan Laufer, anunț după nașterea gemenilor

Anunțul referitor la nașterea gemenilor a fost făcut de soțul vedetei, Ilan Laufer. Politicianul s-a lăudat atunci că a devenit ”dublu tătic” și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru acest ”miracol”. El a precizat că se roagă în continuare ca bebelușii să fie în siguranță.

“Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a anunțat Ilan Laufer la data de 15 februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...