Detaliul pentru care Andreea Marin a fost taxată de fani. Ce nu ar fi trebuit să facă vedeta: „Până şi o femeie ca dumneavoastră”

Ioana Bucur, Badea Violeta 28.05.2021, 08:53

Care este detaliul pentru care Andreea Marin a fost taxată de fani. Cei care o admiră de ani buni au fost dezamăgiți de gestul prezentatoarei TV și nu au ezitat să își exprime supărarea. Ce nu ar fi trebuit să facă vedeta.

Detaliul pentru care Andreea Marin a fost taxată de fani

După mai bine de un an de restricții și teamă, Andreea Marin s-a putut bucura din nou de una dintre pasiunile sale: călătoria. Vedeta a plecat câteva zile din România, într-o vacanță fabuloasă în Dubai. Excursia a fost ținută secret, însă, până la revenirea în țară, când a început să posteze fotografii și impresii.

„Bună dimineața din aeroport! Fotografiile sunt de la plecarea spre Dubai de acum câteva zile, din ziua primului zbor după un an de pauză între călătoriile dincolo de granițe, de aceea și eram atât de emoționată, nerăbdătoare, cu bună dispoziție ! Dacă ar fi să fac o poză acum, la plecarea spre casă, ați citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deși acasă e mai bine decât oriunde”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Într-o altă fotografie publicată pe o platformă de social media, Andreea Marin a dezvăluit că nu mai fusese în Dubai de când Violeta era mică, iar diferențele i se par uriașe.

„Am fost câțiva ani la rând acolo când era Violeta mică, dar de atunci până azi, s-a construit atât de mult, încât pare un alt tărâm. De vis!”, a mai scris vedeta.

Detaliul pentru care Andreea Marin a fost taxată de fani
Andreea Marin

Reacțiile celor care o urmăresc pe prezentatoarea de la TVR2 în mediul online nu au fost tocmai pozitive. Mulți au observat că în fiecare postare fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr menționa numele unei agenții de turism ce oferă „servicii premium” clienților, ceea ce le-a dat de înțeles că, de fapt, întreaga vacanță i-a fost sponsorizată, în schimbul promovării. Și nu a fost singura reclamă pe care a strecurat-o vedeta printre fotografiile din vacanța de patru zile în Dubai.

„Până şi o femeie ca dumneavoastră”

O pereche de saboți de la o firmă de lux. Acesta este detaliul pentru care Andreea Marin a fost taxată de fani. Cei care o admiră de ani buni nu au ezitat să își exprime dezamăgirea, acuzând-o că „s-a lăsat atinsă de molima influencerismului”. Imaginea poate fi văzută în galeria foto de mai sus.

„Și poza cu saboții Gucci ce rost își are? Trebuie neapărat să vă etalați statusul la care ați ajuns? Vă credeam o femeie „diferită” față de tot ce e „cocălărița consumeristă”, dar, din păcate, m-am înșelat…E foarte trist să constat că până când și o femeie ca dumneavoastră (care putea să aleagă și să rămână autentică) s-a lăsat „atinsă” de molima „influencer-ismului” în schimbul a câtorva sute de euro!! Dacă faceți shopping în Dubai nu e nevoie să dați sfoară-n lume…adevaratele doamne se disting de „parvenite” menținând un „low profile”…o viață bună vă doresc!”, i-a scris cineva, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...