Andreea Marin, primele poze din vacanța la Dubai. Motivul pentru care era emoționată la plecare

Stan Filon, Ionuț Vieru 25.05.2021, 11:24

Andreea Marin a plecat în excursie! Îndrăgita vedetă de televiziune a postat un mesaj pe Facebook în care a recunoscut că avea emoții mari, de parcă nu mai plecase niciodată într-o vacanță! Vedeta a spus și cum a petrecut în Dubai, unde vrea să mai meargă și în luna octombrie.

Andreea Marin, primele poze din vacanța la Dubai

”Dacă ar fi să fac o poză acum, la plecarea spre casă, ați citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deși acasă e mai bine decât oriunde. Dar au fost 4 zile atât de frumoase și pline. Aș mai fi stat încă pe atât, ne-am promis oricum nouă înșine să ne întoarcem în octombrie, când temperaturile devin din nou mai blânde”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin a plecat în afara țării după un an de pandemie și a avut emoții serioase. A fost un an dificil, cu multă muncă pentru vedeta de televiziune. Aceasta a recunoscut că a muncit chiar și în weekend și a lucrat până în ultimul moment de dinaintea plecării în vacanța din Dubai. Spune că totul a meritat, deoarece s-a distrat de minune. ”În privința drumului, de pildă, vă spun acum că am ajuns tare obosită, după un an de muncă susținută fără pauză, în ultimele 3 luni am muncit și în weekenduri, iar în ziua plecării am lucrat până în ultimul minut alergând pur și simplu de la o treabă la alta, doar să pot termina ce mi-am propus”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin, primele poze din vacanta la Dubai
Andreea Marin, primele poze din vacanta la Dubai

Andreea Marin, doar cuvinte de laudă despre Dubai

A făcut testul PCR la plecarea din țară, iar hotelul din Dubai unde s-a cazat a făcut din nou un test PCR, la plecare, pentru ca nu cumva să intre în carantină la revenirea în țară.

”Am ajuns în Dubai, cazarea la hotelul Rixos Premium a fost minunată, vi-l recomand pentru serviciile sale complexe, grija față de orice client, plăcerea fiecărui pas. Când am ajuns, deja se lăsase întunericul, am ieșit pe terasa ce dădea spre piscina și plajă, spre imaginea liniștitoare din larg. O bucurie! Parcă uitasem cum e să călătorești! Testul făcut pentru a evita, așa cum e legal, carantina la revenirea în țară, se putea face tot în hotel. Excursiile, sporturile pe apă, toate pot fi aflate și alese tot acolo. Sala de sport are vedere spre plajă și întinderea de apă – reconfortantă, îți umple sufletul și privirea de soare și senin – iar la Spa, e minunat. Voi reveni!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...