Cum arăta Andreea Marin pe vremea când prezenta ştirile la TVR. Foto de colecţie cu vedeta

Ana Anitoiu 22.05.2021, 15:39

Anii au trecut și pentru Andreea Marin. Deși arată extraordinar pentru vârsta de 46 de ani, vedeta s-a schimbat față de cum era în urmă cu 25 de ani, pe vremea când prezenta ştirile la TVR. Unul dintre fani i-a adus aminte de acea perioadă.

Cum arăta Andreea Marin pe vremea când prezenta ştirile la TVR

În urmă cu 25 de ani, Andreea Marin se afla la pupitrul știrilor TVR. Pe atunci, înainte de era ”Surprize, surprize”, vedeta purta o coafură diferită. Un fan i-a trimis o imagine din acea perioadă. În fotografie, prezentatoarea purta un sacou bej, un top alb și același zâmbet fermecător.

”Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la știrile serii la Televiziunea Română. Azi, știu că nu există nu se poate. Mulțumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”, a transmis pe Instagram vedeta, care a reluat colaborarea cu TVR pentru emisiunea ”Nu există nu se poate cu Andreea Marin”.

Cum arata Andreea Marin pe vremea cand prezenta stirile la TVR. Foto de colectie cu vedeta
Andreea Marin

Câți bani primea Andreea Marin la ”Surprize, surprize”

După știrile de la TVR, Andreea Marin a ajuns să prezinte la Televiziune Română una dintre emisiunile pe care românii le-au iubit cel mai mult, de-a lungul timpului – ”Surprize, surprize”. În ciuda succesului pe care l-a avut programul, vedeta a spus, în urmă cu ceva timp, că salariul ei nu era foarte mare, așa cum credea multă lume.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin nu crede în ideea de ”suflete-pereche”

Recent, Andreea Marin, care în prezent are o relație amoroasă cu Adrian Brâncoveanu, a dezvăluit că nu crede în ideea de ”suflete-pereche”. Fosta ”zână” de la ”Surprize, surprize” a avut două căsnicii: Prima cu Ștefan Bănică Jr., din anul 2006 până în 2013 – mariaj din care a rezultat fiica lor, Ana Violeta, acum în vârstă de 13 ani; și a doua cu medicul osteopat Tuncay Ozturk, în perioada 2013 – 2017.

“Mă atașez foarte tare de oamenii pe care îi întâlnesc, dar cred că dacă nu îl întâlneam pe unul, îl întâlneam pe altul. Mi-a fost menit să am acest copil, să îl întâlnesc pe copilul meu. Dar altfel, suntem atât de mulți și fiecare dintre noi are calități, ceva bun de oferit. Eu așa văd oamenii. Nu sunt nici eu de neînlocuit. Dacă nu aş apărea eu în viața cuiva ar apărea altcineva. Pe de altă parte, a întâlni un anumit tip de om care te va învăța ceva despre tine, e altceva. Asta cred, că întâlnim oameni care ne oferă o lecție de viață, fie ea bună sau rea. Și când părăsesc «încăperea» – fie la decizia ta sau a lui, te eliberează către ceva mai bun”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.