În ce lux a stat Andreea Marin în Dubai. Vedeta a dezvăluit toate detaliile vacanţei speciale

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 17:31

Andreea Marin a lăsat deoparte Capitala pentru câteva zile și a plecat într-o vacanță în Dubai, unde s-a bucurat de relaxare și lux. Vedeta obișnuiește să împărtășească detalii din viața sa cu fanii din mediul online, astfel că o serie de imagini surprinse de prezentatoare au ajuns pe internet. Dincolo de faptul că destinația este oricum una extrem de apreciată de turiști, hotelul în care a fost cazată vedeta este unul spectaculos, completat de altfel de priveliștea fabuloasă.

În ce lux a stat Andreea Marin în Dubai. Vedeta a oferit detalii din vacanță

Pandemia a reprezentat o provocare pentru întreaga lume, mulți resimțind dorul de vacanță și plecat, după o perioadă petrecută în case. Emoționată de vestea că poate să se bucure de o vacanță de lux în Dubai, Andreea Marin a dezvăluit urmăritorilor săi primele impresii legate de concediu. Prezentatoarea de la TVR 2 a recunoscut că cele patru zile petrecute peste hotare într-un decor de vis, cu condiții de lux. Andreea a fost plăcut impresionată de întregul sejur și a mărturisit că și-ar dori să se reîntoarcă în toamnă.

Dacă ar fi să fac o poză acum, la plecarea spre casă, ați citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deși acasă e mai bine decât oriunde. Dar au fost 4 zile atât de frumoase și pline. Aș mai fi stat încă pe atât, ne-am promis oricum nouă înșine să ne întoarcem în octombrie, când temperaturile devin din nou mai blânde, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Munca nu i-a lipsit vedetei de televiziune chiar și în timpul pandemiei, recunoscând că recent este implicată în numeroase proiecte care îi ocupă ziua. În plus, aceasta chiar a muncit inclusiv în weekend și chiar și în ultimul moment de dinaintea plecării în vacanța din Dubai. Drumul spre destinație a fost unul obositor, însă o dată ajunsă în Paradis, Andreea s-a simțit minunat.

În privința drumului, de pildă, vă spun acum că am ajuns tare obosită, după un an de muncă susținută fără pauză, în ultimele 3 luni am muncit și în weekenduri, iar în ziua plecării am lucrat până în ultimul minut alergând pur și simplu de la o treabă la alta, doar să pot termina ce mi-am propus, a mai spus vedeta.

Andreea Marin, detaliile vacanței de lux în Dubai
Andreea Marin s-a bucurat de lux în vacanța din Dubai

Regulile pe care a trebuit să le respecte Andreea în călătorie

Testul PCR a fost obligatoriu la plecarea din țară, de asemenea, acesta fiind efectuat și la hotelul din Dubai unde vedeta a fost cazată, însă la plecare, astfel încât să evite carantina la revenirea în țară. Pe de altă parte, locația a fost una extrem de luxoasă, camera de hotel fiind decorată cu bun gust și având o priveliște fascinantă. În plus, activitățile cu care s-a delectat Andreea în timpul sejurului au antrenat-o și au relaxat-o în aceeași măsură. Plaja, soarele și întinderea apei i-au umplut sufletul de bucurie ei și partenerului său.

Am ajuns în Dubai, cazarea la hotelul Rixos Premium a fost minunată, vi-l recomand pentru serviciile sale complexe, grija față de orice client, plăcerea fiecărui pas. Când am ajuns, deja se lăsase întunericul, am ieșit pe terasa ce dădea spre piscina și plajă, spre imaginea liniștitoare din larg. O bucurie! Parcă uitasem cum e să călătorești! Testul făcut pentru a evita, așa cum e legal, carantina la revenirea în țară, se putea face tot în hotel. Excursiile, sporturile pe apă, toate pot fi aflate și alese tot acolo. Sala de sport are vedere spre plajă și întinderea de apă – reconfortantă, îți umple sufletul și privirea de soare și senin – iar la Spa, e minunat. Voi reveni!, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin, detaliile vacanței de lux în Dubai
Priveliștea din camera de hotel a bucurat-o pe vedetă
foto – Instagram

La întoarcerea în țară, vedeta a postat imagini din vacanță

După cele patru zile petrecute în Dubai, Andreea Marin recunoaște că s-a întors cu chef de muncă și cu bateriile încărcate. Experiența exotică a ajutat-o să descopere o destinație în care cu siguranță va reveni și care i-a oferit relaxarea de care avea nevoie.

La birou, dar cu gândul la vacanță. Aici mă aflam cu câteva zile în urmă, în însoritul Dubai, într-o călătorie pusă la cale de @nordistravel.ro #ad, și am promis că revin cu imagini. Privindu-le acum, mă și întreb cum am trăit atât de multe experiențe în doar 4 zile? Nu mai călătorisem de un an și nu aveam de gând să pierd nicio secundă. Așadar, relaxare, dar și descoperiri pe apă și pe uscat, zi și noapte, o nebunie frumoasă a fost această evadare de acasă! Acum, fie vorba între noi, sunt în fața laptopului și voi avea treabă în ritm alert, la birou, la filmări și la @creativehubvoiceandvisibility, unde suntem la ultimii pași ai renovării, dar nu mă plâng: muncesc cu spor, am bateriile încărcate. 😁