Pepe, cucerit de o brunetă focoasă. Cum arată cea care l-a făcut să o uite pe Raluca Pastramă: „E o altă etapă”

Ana Anitoiu 07.05.2021, 10:36

Pepe a fost cucerit de o brunetă focoasă. Cântărețul i-a scris un mesaj îndrăzneț pe care l-a putut vedea toată lumea, pe internet. Artistul a explicat că după divorțul de Raluca Pastramă a intrat într-o altă etapă din viața lui, în ciuda faptului că păstrează legătura cu fosta lui parteneră, deoarece au două fetițe împreună. Iată cine este femeia care l-a impresionat.

Ce mesaj îndrăzneț i-a trimis Pepe brunetei focoase, în văzul tuturor

Inima lui Pepe a luat-o la trap după ce bruneta focoasă a publicat pe internet o fotografie în care apare dezbrăcată, pe podeaua unui dormitor. Cu forme perfecte, bronzată și tatuată, femeia l-a determinat pe cântăreț să îi scrie numaidecât, fără să îi pese că mesajul lui va fi văzut și de alte persoane. Tânăra i-a răspuns artistului. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea ce i-a atras atenția artistului!

”Dacă nu eram în post …..mă uitam atent”, a fost comentariul îndrăzneț pe care l-a publicat Pepe. Focoasa brunetă n-a stat mult pe gânduri și i-a răspuns cântărețului. ”Și dacă iei lupa nu vezi nimic. Așa că nu te obosi”, a scris ea.

Pepe, cucerit de o bruneta focoasa. Cum arata femeia datorita careia a uitat de Raluca Pastrama
Bruneta care l-a cucerit pe cantaretul Pepe

Cine este bruneta focoasă de care Pepe a fost cucerit

Pepe a pus ochii pe o brunetă splendidă, pe care o cunoaște de mult timp. Tânăra a fost animatoare într-un club de fițe din București. Cântărețul a spus că a intrat într-o altă etapă din viața lui, după divorțul de Raluca Pastramă, și a recunoscut că este cu adevărat interesat de Bianca Iordache.

”Am intrat în altă etapă. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a spus Pepe la Antena Stars.

Cum și-a petrecut Pepe Paștele

În ciuda faptului că s-a scris că își va petrece Paștele alături de fiicele lui, dar și de Raluca Pastramă, cântărețul a negat acest lucru. Pepe a dezvăluit că nu a stat la masă cu fosta lui soție, deși atât el, cât și ea, au petrecut timp alături de fetițele lor.

”A fost un Paște frumos, plin de iubire. Am fost și la Arsenie Boca în Vinerea Mare. Sâmbătă am fost cu fetițele, am petrecut în familie. Duminică am avut și concert cu Paloma, cu care am lansat și noua piesă «Înger». A fost un Paște altfel, mult mai emoționant. Duminică după-amiază a venit Raluca și le-a luat. Nu am fost la aceeași masă împreună. Nu s-a întâmplat asta. Presa a vrut să ne împace, dar nu e OK”, a spus cântărețul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...