Ce făcea Pepe după despărţirea de Raluca Pastramă. Artistul, dat de gol de Oana Roman. „Nu era deloc ok”

Cristian Cojocaru, Anca Lupescu 23.04.2021, 15:42
Ce făcea Pepe după despărţirea de Raluca Pastramă. Artistul, dat de gol de Oana Roman. „Nu era deloc ok”

Despărţirea lui Pepe de Raluca Pastramă a șocat anul trecut toată lumea modenă. La câteva luni de la celebrul divorț, Oana Roman a ales să vorbească despre asta dar și despre ce anume făcea Pepe în acea perioadă.

Oana Roman a vorbit despre despărţirea lui Pepe de Raluca Pastramă

Controversata Oana Roman a fost invitată în cadrul emisiunii online pe care artistul o are. Cei doi au decis să pună punct căsniciei. După ce au fost împreună vreme de 8 ani, aceștia au ales drumuri separate. Artistul a fost cel care a făcut oficial anunțul, în luna octombrie a anului trecut.

Cei doi au semnat actele de divorț în urmă cu 2 luni, în fața notarului public. Deși Pepe a mai trecut printr-un divorț, tăria de caracter de care dă dovadă, îl face pe cântăreț să își păstreze mereu zâmbetul pe buze. Invitata lui, Oana Roman, l-a dat însă de gol pe acesta, chiar în cadrul emisiunii pe care solistul o organizează și moderează.

Aceasta a afirmat că de fapt, Pepe a suferit foarte mult după ce a divorțat de Raluca Pastramă, cu atât mai mult, trecând prinr-o situație dificilă la acea vreme. Oana nu s-a sfiit să povestească un episod din acea vreme. Deși starea lui Pepe nu era una dezirabilă, acesta se pregătea pentru a participa în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Oana Roman a vorbit despre perioada de dupa divortul artistului
Oana Roman a vorbit despre perioada de dupa divortul artistului

”Dau din casă acum”

Dând dovadă de profesionalism, Pepe a reușit să câștige ediția, interpretând MC Hammer. Deși pe scenă avea succes, înauntrul lui lucrurile nu stăteau la fel de bine ca pe scenă. Oana Roman a povestit despre acest lucru, afimând că va da ”din casă”.

”Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: ”Mă scuzați un pic”, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore.”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Pepe de pe canalul de YouTube.

Pe lângă acest lucru, Oana a readus în discuție episodul de la tribunal, atunci când Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe că ar fi agresat-o fizic. După spusele Oanei Roman, acele momente nu ar fi fost deloc ușoare pentru artist. Perseverent, Pepe nu arătat momente de slăbiciune, astfel că a demonstrat cu succes ce persoană puternică este, atât în fața celorlalți dar mai ales, în fața fiicelor lui.

”El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol.”, a mai zis fosta soție a lui Marius Elisei.

Urmăriți Impact.ro și pe