Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica Andreei Marin în timp ce a avut Covid. Cum s-a comportat vedeta cu Violeta

Iancu Andreea, Ioana Constantin 25.03.2021, 08:55

Virusul care a generat pandemia a ajuns și în familia prezentatoarei TV. Fiica Andreei Marin, Violeta, a avut Covid în luna decembrie a anului trecut, însă vedeta a vorbit deschis despre acest subiect abia de curând. Fosta Zână a Surprizelor a dezvăluit cum a gestionată această problemă în familie și care au fost provocările pe care le-a avut de trecut tânăra adolescentă, în vârstă de 13 ani.

Primele declarații ale Andreei Marin după ce fiica sa a avut Covid

Andreea Marin este o prezență discretă, alegând adesea să nu își expună prea multe aspecte din viața sa privată. Dat fiind însă contextul actual, când temutul virus poate apărea pe nepusă masă în orice familie, vedetele aleg să vorbească despre experiențele lor pentru a putea reprezenta un exemplu și pentru ceilalți. Deși fiica Andreei Marin a avut Covid în luna decembrie a anului trecut, vedeta a ales să dezvăluie acest lucru de curând. Din fericire, nimeni altcineva din familia sa nu a mai fost infectat cu acest virus, atât ea, cât și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, fiind negativi.

Pentru că a fost nevoie să își țină familia în siguranță, Violeta a trebuit să se izoleze de restul membrilor și astfel a locuit o perioadă de două săptămâni singură, într-un apartament. Tânăra de 13 ani s-a descurcat de minune să își poarte singură de grijă, mai ales că a avut o formă ușoară de boală, Andreea ocupându-se să îi aducă doar mâncare. Atentă la detalii, prezentatoarea a mărturisit că a încercat să îi facă izolarea mai frumoasă ducându-i fiicei sale și un brăduț, de vreme ce totul s-a întâmplat în timpul sărbătorilor de iarnă.

Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăciun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară, a povestit Andreea Marin.

Fiica Andreei Marin, confirmată cu Covid în luna decembrie 2020
Fiica Andreei Marin, confirmată cu Covid în luna decembrie 2020

Andreea, o mamă strictă cu fiica sa

În ciuda faptului că au o relație extraordinară, Andreea Marin recunoaște că este o mamă destul de strictă. Violeta este un copil bun, care învață exemplar, având note mari la școală însă acest lucru nu a determinat-o pe vedetă să o răsfețe exagerat pe adolescentă. Prezentatoarea și-a dorit ca fiica sa să pornească în viață cu modele solide, la fel cum a primit și ea la rândul ei de la părinți.

Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat, a precizat Andreea.

O viață armonioasă este țelul prezentatoarei, care a încercat să îi insufle și Violetei acest lucru. Astfel, Andreea recunoaște că există reguli pe care toți cei din familie le respectă, disciplina fiind extrem de importantă.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic, a accentuat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...