Cum se înţelege Andreea Marin cu mama lui Adrian Brâncoveanu. Vedeta, mărturisire neaşteptată

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 24.03.2021, 09:06
Cum se înţelege Andreea Marin cu mama lui Adrian Brâncoveanu. Vedeta, mărturisire neaşteptată

Andreea Marin este o prezență din showbiz-ul românesc extrem de apreciată de către public și nu numai. Însă puțini cunosc detalii despre viața de familie a vedetei. Mai cu seamă în ultima vreme, de când aceasta are o relație amoroasă cu fostul consul al României în Libia. Deși obișnuiește să fie extrem de discretă, mulți sunt curioși să afle ce relație există între Andreea Marin și mama lui Adrian Brâncoveanu.

Ce relație are Andreea Marin cu mama lui Adrian Brâncoveanu

De mai bine de patru ani de zile, prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” formează un cuplu alături de fostul consul al României în Libia. Andreea este mai fericită ca oricând și recunoaște la orice pas că se simte împlinită alături de omul alături de care împarte acum și bune și rele. Relația celor doi este una extrem de frumoasă și echilibrată, iar acest fapt a fost recunoscut de către vedetă.

Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, a mărturisit Andreea.

De asemenea, prezentatoarea a vorbit inclusiv despre relația pe care o are cu mama lui Adrian Brâncoveanu. Deși în popor circulă multe vorbe dure la adresa soacrelor, iar Andreea nu a devenit deocamdată nora oficială, ea vorbește extrem de frumos despre mama iubitului său. Se pare că între ele există o relație bună, cuplul petrecând adesea sărbătorile în familie, alături de mama și bunica acestuia.

Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația, a recunoscut Andreea Marin.

Andreea Marin, alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu

Prezentatoarea a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre un al doilea copil

Căsnicia dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani cu un divorț, însă momentele grele au fost urmate de unele dintre cele mai frumoase din viața vedetei. Pentru că întotdeauna după furtună apare soarele, frumoasa brunetă a regăsit echilibrul și dragostea la brațul lui Adrian Brâncoveanu, iubitul său, cu 11 ani mai tânăr. Relația dintre cei doi nu a fost scutită de greutăți, ambii cunoscându-se într-un moment delicat.

Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Având în vedere că par să fie făcuți unul pentru altul, vedeta recunoaște că nu există pentru moment planuri de nuntă. Cei doi s-au mutat împreună, însă eșecurile din mariajele trecute o determină pe Andreea să nu se grăbească să treacă la pasul următor în relație.

În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!, a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

Pe de altă parte, în ciuda dificultăților de a păstra o sarcină în trecut, vedeta recunoaște că și-ar dori să se mai regăsească în postura de mamă. Deși nu se grăbește, Andreea Marin recunoaște că și-ar dori un al doilea copil, însă acest lucru depinde de Dumnezeu.

Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...