Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale să facă. Mihai Albu, atacat direct de fosta soţie (exclusiv)

Nicu Stan 12.03.2021, 13:18

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale să facă. Mihai Albu, atacat direct de fosta soţie. Designerul de pantofi i-a dedicat fiicei sale o colecție de încălțăminte sport, iar materialele au fost alese chiar de fiica sa, Mikaela, care a împlinit 11 ani.

Iulia Albu a criticat grav încălțămintea făcută de Mihai Albu. Ce a spus criticul de modă

S-a aflat ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela, să facă, scrie playtech.ro. Mihai Albu a fost atacat direct de fosta soţie. Se știe că celebrul designer Mihai Albu este topit după fiica lui, Mikaela, căreia i-a dedicat o colecție de încălțăminte sport, multe dintre materiale fiind alese chiar de fata în vârstă de 11 ani.

Astfel, apropiații foștilor soți susțin însă că, și la acest capitol, Mihai are probleme cu fosta soție, Iulia. Ea crede că adidașii marca Mihai Albu sunt ”prea grei și incomozi, pentru un copil”.

Mihai Albu este nemultumit ca Iulia albu nu il lasa sa isi vada fetita
Mihai Albu este nemultumit ca Iulia albu nu il lasa sa isi vada fetita

Iulia Albu, despre încălțămintea lui Mihai Albu

Se poate merge cu ei, nu cazi, fotomodelul care i-a purtat pe podium a demonstrat că nu sunt incomozi!”, a spus Iulia Albu. În articolul de prezentare în ”Guinness World Records”, încălțămintea concepută de Mihai Albu a fost comparată cu “o pereche de zgârie-nori”. Designerul a primit în dar un scaun în formă de pantof-gigant. ”Mi l-a dăruit o clientă. E din lemn, îmbrăcat în vinilin”, a mai declarat Mihai Albu.

Pe de altă parte, supărarea cea mai mare a lui Mihai Albu este că nu o poate vedea pe Mikaela nici măcar la termenele fixate în instanță.

Mihai Albu, nemulțumit profunde de Iulia Albu

”Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”. Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu e departe de a se stinge, deși au divorțat în urmă cu 9 ani. Foștii soți nu ajung la o înțelegere privind programul de vizită al fiicei lor, Mihai fiind revoltat că Iulia nu respectă legea”, a spus Mihai Albu.

Încă sper ca totul să intre în normal. Weekend-ul trecut mi-am văzut fetița, am făcut diverse activități, ne-am plimbat, ne-am jucat, a fost foarte frumos. Nu am nicio siguranță că o voi lua când trebuie. Asta din cauza că Iulia invocă tot felul de motive: ba că e pandemie, ba că fata nu mănâncă bine la mine, ba că îi dau mâncare cu E-uri. Este răutate pură. Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”, a declarat Mihai Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe