Mihai Albu, probleme majore după cearta cu Iulia Albu. De necrezut ce a pățit (Exclusiv)

Ioana Bucur 11.01.2021, 17:00

„Credeam că nu mai apuc anul ăsta”. Mihai Albu, probleme majore după cearta cu Iulia Albu. Celebrul designer de încălțăminte a adezvăluit, în exclusivitate pentru redacția PlayTech-Impact, prin ce momente dificile a fost nevoit să treacă, în ultima perioadă. Ce a declarat despre fosta sa soție, Iulia Albu, cu care se află în plin război al declarațiilor.

„Credeam că nu mai apuc anul ăsta”

Măsurile de protecție și restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus au avut un impact major asupra afacerilor vedetelor. Printre cei mai afectați a fost și Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuț și apreciați designeri de încălțăminte din România. În cazul său, efectul a fost unul domino. Orice era legat de evenimente speciale – nunți, botezuri, spectacole – a fost anulat, ceea ce a însemnat că numărul comenzilor primite de atelierul său a scăzut dramatic. Mihai Albu a povestit, în exclusivitate pentru redacția PlayTech-Impact, cum a reușit să își salveze afacerea din pragul falimentului.

„Pandemia a afectat pe toată lumea, iar eu nu fac excepție. Pantofii mei erau pentru ocazii speciale iar piața asta efectiv s-a prăbușit, credeam că nu mai apuc anul ăsta. Am avut însă un moment de inspirație și m-am reinventat, m-am reprofilat pe încălțăminte casual, de foarte bună calitate și la prețuri accesibile. Lucrurile nu sunt roz pentru nimeni, am luat și un credit de la bancă pentru a acoperi nevoile firmei, însă sunt mulțumit de cum merg lucrurile acum”, ne-a declarat designerul.

Iulia și Mihai Albu au divorțat de mai bine de șapte ani
Iulia și Mihai Albu au divorțat de mai bine de șapte ani

Oricât de greu i-ar fi fost, Mihai Albu a plătit mereu pensia alimentară pentru fiica sa, în valoare de 1.000 de lei

În ciuda problemelor de ordin financiar, Mihai Albu și-a respectat mereu obligațiile față de fiica sa. Designerul a plătit, lună de lună, la timp, pensia alimentară stabilită la aproximativ 1.000 de lei.

„Sunt un om responsabil și îmi achit întotdeauna partea mea de cheltuieli pentru fiica mea. Am plătit mereu pensia alimentară și câteodată chiar mai mult, atunci când am considerat că este nevoie, cum ar fi începutul de an școlar. Atunci cheltuielile sunt mai mari și mi se pare de bună-simț să contribui mai mult”, ne-a mai spus designerul.

Războiul cu fosta sa soție, Iulia Albu, continuă

Chiar dacă, o bună perioadă de timp, păreau un cuplu și o familie perfectă, Iulia și Mihai Albu și-au spus adio și au divorțat, în urmă cu șapte ani. Cei doi se pare că nu au îngropat securea războiului nici acum, la aproape patru ani de la procesul prin care s-a tranșat custodia fiicei lor. Designerul susține că fosta sa soție nu respectă hotărârea judecătorească cu privire la dreptul să de a petrece timp cu fiica sa, Mikaela Albu.

„Îmi doresc din tot sufletul ca aceste certuri să se oprească. Eu vreau doar să petrec timp cu fiica mea, conform hotărârii judecătorești. Este dreptul ei și al meu, să ne vedem, să vorbim, să petrecem timp amândoi. Nu înțeleg de ce Iulia nu vrea să respecte înțelegerea și nu îmi dă copilul atunci când este dreptul meu legal”, a mai adăugat Mihai Albu, pentru PlayTech.ro.

Pe de altă parte, însă, Iulia Albu a declarat că designerul ar fi, de fapt, o persoană violentă, atât verbal cât și fizic. Mai mult, vedeta a depus în intanță o cerere pentru obținerea unui ordin de protecție împotriva acestuia.

„Îmi este teamă să stau în aceeași cameră cu domnul Mihai Albu. Îmi este frică pentru securitatea mea corporală”, declara Iulia Albu în urmă cu câteva zile, la ieșirea din sala de judecată. Din lipsă de probe, judecătorii au admis ca nefondată cererea Iuliei Albu iar aceasta trebuie să suporte cheltuielile de judecată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...