Iulia Albu, comentarii acide la adresa Antoniei. Fanii cântăreţei se vor revolta

Ioana Bucur 09.02.2021, 19:09
Iulia Albu, comentarii acide la adresa Antoniei. Fanii cântăreţei se vor revolta

Iulia Albu a făcut o nouă serie de comentarii acide la adresa Antoniei. Iubita lui Alex Velea, care pare a fi în plin proces de reinventare, cel puțin fizic, a fost luată în vizor de cel mai mare „dușman” al vedetelor. Comentariile fostei soții a designerului Mihai Albu sigur vor stârni un val de revoltă în rândul fanilor artistei.

Iulia Albu, comentarii acide la adresa Antoniei

O nouă apariție în emisiunea lui Cătălin Măruță, un nou atac la alegerile vestimentare ale vedetelor din showbiz-ul românesc. De data asta, în vizorul criticului a intrat nimeni alta decât iubita lui Alex Velea. După ce a privit cu atenție mai multe imagini recente în care apare artista, „diagnosticul” a și venit. Încercând să le mascheze în încurajări cu două tăișuri, Iulia Albu a făcut comentarii acide la adresa Antoniei. Vedeta este cunoscută pentru frumusețea ei naturală, fiind printre puținele care nu au nevoie de machiaj excesiv sau intervenții estetice pentru a arăta de milioane. Însă ochiul de șoim al Iuliei Albu a observat că artista este „prelucrată” în fotografii, vorbind despre „proporțiile ei reale”. Albu a ținut să puncteze, însă, că Antonia nu știe să pozeze, amintind de o altă divă din showbiz.

„Antonia a recidivat. Acum e mai puţin prelucrată, arată mai aproape de proporţiile ei reale. Încurajăm naturaleţea, chiar şi pe coperte. Pozează în ipostaze mai puţin fericite, nu la fel de prost ca Anda Adam.”, a mai spus Iulia Albu.

Antonia

Nici Andreea Bălan nu a scăpat de porția săptămânală de critici. Iulia Albu a punctat că jurata „Te cunosc de undeva!” nu poate face diferența dintre ținutele ce ar trebui prutate doar pe scenă și cele de zi cu zi: „Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion”, a mai spus Iulia Albu.

„Fără găinării, da?”

Iulia Albu a fost luată peste picior de fostul ei soț, Mihai Albu. Designerul de încălțăminte a anunțat, pe Facebook, că a fost sunat de Cătălin Măruță și rugat să îi țină locul, pentru o zi, ca prezentator al emisiunii de la PRO TV. Albu a prezentat și o listă incendiară de invitați, printre care și fosta sa soție, Iulia Albu, cu care dus bătălii atât în instanță cât și în spațiul public.

„Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: astăzi voi prezenta emisiunea La Măruță! O să am și o parteneră: Dana Budeanu! Avem și Marțea Neagră! Vine și Adelina Pestrițu !Vine și  Andreea Bălan! Vine și Oana Zăvoranu! Vine și Oana Roman! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa? Fără găinării, da?”, a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate: „Mihai, tu doar cu o simplă glumă faci audiență pro tv-ului… mi-ar fi plăcut mie sa văd un show condus de tine cu toate inamicele găinilor”, „Aș da bani să văd emisiunea, dacă ar fi adevărat”, „Credibil până la faza cu Dana Budeanu alături de tine și coprezentator. Asta nu o cred”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...