FOTO EXCLUSIV. Cum arată acum Adriana Bahmuțeanu. Dovada că vedeta a uitat complet de dietă

Ioana Bucur, Maria Irina 26.02.2021, 15:35

Lunile de carantină se pare că și-au spus cuvântul. Cum arată acum Adriana Bahmuțeanu. Paparazzi Impact au obținut imagini în exclusivitate cu fosta doamna Prigoană. Avem dovada că vedeta a uitat complet de dietă.

Cum arată acum Adriana Bahmuțeanu

Mereu vigilenți, paparazzi Impact au făcut o nouă „victimă”. Surprinsă în parcarea unuia dintre studiourile Antena 1, Adriana Bahmuțeanu a fost luată în vizor de fotoreporterii de pe teren ale redacției noastre. Fosta doamnă Prigoană pare că a uitat complet de dietă, kilogramele în plus schimbându-i radical silueta. Fără mască de protecție pe față, vedeta a așezat o plasă pe bancheta din spate a autoturismului personal și s-a urcat repede la volan.

De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin fluctuații mari ale greutății. Evident, cele trei sarcini au lăsat urme vizibile pe corpul ei, așa cum era de așteptat. Ea a recunoscut că a fost mereu o gurmandă, dar, în 2019, părea că reușise să găsească o dietă sau, mai bine zis, un stil de viață ce o menținea la o greutate la care care se simțea în largul ei.

„Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta, în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină, evident, însă mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă, am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele”, spunea Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu doi ani.

Cum arată acum Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Fosta soție a lui Silviu Prigoană își vede copiii doar de două ori pe lună

Divorțu nu a fost bătălia finală între vedetă și fostul ei soț, Silviu Prigoană. Cei doi s-au luptat ani în șir pentru custodia celor doi băieți. Acum, vedeta a ajuns mamă cu jumătate de normă, văzându-și băieții doar de două ori pe lună. În 2019, după nu mai puțin de 200 de procese între cei doi foști soți, verdictul judecătorilor în privința custodiei celor doi copii ai cuplului a fost unul la are jurnalista sigur nu s-ar fi așteptat:

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”, a fost decizia instanței.

„Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!’, a spus Adriana Bahmuţeanu, în emisiunea Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...