Adriana Bahmuțeanu, în pericol să-și piardă copiii? Silviu Prigoană îi aduce acuzații grave (EXCLUSIV)

Iancu Andreea 25.11.2020, 21:05
Adriana Bahmuțeanu, în pericol să-și piardă copiii? Silviu Prigoană îi aduce acuzații grave (EXCLUSIV)

După un mariaj în care despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană continuă certurile și la cinci ani de la divorț. Cei doi se luptă prin tribunale pentru dreptul la custodia fiilor cuplului, Maximus și Eduard. Astfel, Adriana ar putea risca să își piardă copiii.

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Deși nu mai formează o familie de ani buni, foștii soți Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană își continuă conflictul prin sălile de judecată. Părinții lui Maximus și Eduard nu reușesc să ajungă la o înțelegere privind custodia copiilor. Astfel, ei așteaptă ca Instanța să decidă unde vor locui cei doi băieți.

În fapt, tribunalul trebuie să decidă unde vor sta copiii noştri, la mine sau la el. Nu e chiar un drept de custodie. De cinci ani încoace nu s-a ajuns încă la o concluzie finală. Mai mult, speram să se închidă acest proces anul acesta, dar chiar azi am primit o nouă amânare, până în februarie 2021, a dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, Adriana Bahmuţeanu.

Pe de altă parte, vedeta nu este de acord cu acuzațiile aduse de fostul său soț. Ea respinge declaraţiile fostului ei soţ, conform cărora Tribunalul a decis ca cei doi copii să stea momentan cu tatăl.

Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor, a mai spus Bahmuţeanu.

Atât Adriana cât și Silviu trăiesc povești frumoase de dragoste alături de noii lor parteneri de viață
Atât Adriana cât și Silviu trăiesc povești frumoase de dragoste alături de noii lor parteneri de viață

Fiul cel mare, la un pas de suicid din cauza proceselor

Din pricina proceselor ce par să nu se mai termine, viața celor doi copii ai cuplului a fost extrem de afectată. Adriana a mărturisit că Maximus a trecut printr-o perioadă dificilă, dându-i emoții cumplite acesteia. Băiatul a încercat să se arunce de la etajul blocului în care locuiește împreună cu mama sa, dar și de la fereastra școlii în care învață.

Am încercat să-i ajut cum am putut pe cei doi copii, să treacă peste acest moment dificile. Tare mă tem că vor deveni majori, iar procesul dintre mine şi tatăl lor nu se va sfârşi pentru totdeauna. Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru. Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă, a povestit vedeta pentru sursa citată.

Din fericire, Eduard, mezinul familiei, a reușit să îl imobilizeze pe fratele său și l-a filmat pentru a-i explica Adrianei Bahmuțeanu despre întâmplare.

M-a ajutat şi mezinul, Eduard, care deşi e mai mic ca vârstă, e mai corpolent şi mai solid. Ca atare, Eduard l-a legat fedeleş pe fratele său şi l-a filmat cu telefonul, aratându-mi apoi şi explicându-mi despre ce e vorba. Înregistrarea a văzut-o însă şi taică-său care m-a dat în judecată pentru rele tratamente la adresa copiilor, a adăugat Adriana.

Urmăriți Impact.ro și pe