EXCLUSIV. Silviu Prigoană, acuze grave la adresa fostei neveste: ”Adriana Bahmuţeanu nu a plătit de doi ani pensia alimentară a copiilor”

Alexandru Catalan 08.02.2021, 16:48

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă seria disputelor care le-au adus, măcar în parte, celebritatea. De data aceasta, subiectul aflat în litigiu este plata pensiei alimentare. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Eduard (11 ani) şi pe Maximus (13 ani), care locuiesc de circa trei ani împreună cu tatăl lor. ”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a precizat Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi să o voteze ca primar”

Cunoscutul om de afaceri a mai adăugat, pentru impact.ro, că i-a atras atenţia fostei sale soţii pe această temă, prin interpuşi sau avocaţi, fără a primi însă vreo reacţie: ”Mai ţineţi minte că în toamna anului trecut doamna Bahmuţeanu a dorit şi s-a înscris în cursa candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar al sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi, cel puţin dintre cei ce m-au întrebat în mod direct, să o voteze”, ne-a mai declarat acelaşi Silviu Prigoană.

”Nu vă ascund că, în felul meu, eram direct interesat. Am sperat că, odată câştigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuţeanu va avea parte de un venit fix şi se va achita astfel şi de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte. Nu a fost însă să fie!”, a adăugat el.

EXCLUSIV. Silviu Prigoana, acuze grave la adresa fostei neveste: ”Adriana Bahmuţeanu nu a platit de doi ani pensia alimentara a copiilor”
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu

”Dar ceea ce ştiu e că, dacă ajung să fac plângeri penale pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la şedinţe de meditat în pivniţă, pe o durată de trei luni, din câte ştiu”

El a evitat să rostească care este cu exactitate suma pe care Adriana Bahmuţeanu trebuie să o plătească lunar în contul pensiei alimentare. ”Nu ştiu pe dinafară despre ce sumă este vorba. Dar ceea ce ştiu e că dacă ajung să fac plângeri penale pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la şedinţe de meditat în pivniţă, pe o durată de trei luni, din câte ştiu!”, a mai spus fostul ei soţ.

De la separarea părinţilor, Eduard şi Maximus, care locuiesc cu tatăl lor, îşi pot vedea mama de două ori pe lună, sau o pot suna, după bunul plac, după cum ne asigură chiar Silviu Prigoană:

Copiii mei au libera alegere de a-şi suna mama ori de câte ori doresc. Iar de văzut, o pot face de două ori pe lună. Recunosc, nu vorbesc aproape deloc despre mama lor în compania băieţilor mei, dar le-am cerut să-şi respecte mama. Pe de altă parte, eu nu le mai impun, aşa cum făceam prin anii trecuţi, să-şi viziteze mama. Atunci când vor asta, mă anunţă şi lucrurile se rezolvă imediat. Băieţii au crescut şi ca atare nu le mai pot impune ceea ce le impuneam acum doi sau trei ani!”, conchide acelaşi Silviu Prigoană.

Ce zice Adrian Bahmuțeanu: ”Nu am cunoştinţă despre vreo plângere penală la adresa mea”

La rândul său, Adriana Bahmuţeanu a refuzat să comenteze subiectul: ”Refuz să mă mai cert prin ziare cu Silviu Prigoană, pe orice subiect. Nu am cunoştinţă despre vreo plângere penală la adresa mea”, ne-a spus Adriana. Ea a evitat să menționeze şi despre ce sumă de bani ar fi vorba.

Conform legii, în cazul în care în joc este vorba despre întreţinerea a doi copii, soţul care nu creşte copiii trebuie să plătească o pensie alimentară egală cu până la o treime din veniturile sale, suma în cauză putând fi stabilită la notar, în prezenţa foştilor soţi, sau, după caz, în instanţă.

Urmăriți Impact.ro și pe