Adriana Bahmuțeanu este din nou îndrăgostită. Alături de cine și-a găsit fericirea

Iancu Andreea 18.12.2020, 16:08
Adriana Bahmuțeanu este din nou îndrăgostită. Alături de cine și-a găsit fericirea

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, a dezvăluit că iubește din nou. După o serie de încercări de a reabilita relația cu fostul soț, prezentatoarea TV a ales să își vadă mai departe de viață, iar acum este din nou îndrăgostită.

Cu cine se iubește Adriana Bahmuțeanu

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul său partener, Silviu Prigoană a trecut prin multe momente dificile. De la extaz la agonie, foștii soți Prigoană au decis să pună punct și de la capăt, dar în relații diferite. Astfel, în timp ce Silviu și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, Adriana este din nou îndrăgostită. Cel care i-a furat inima este un solist de muzică grecească, pe nume Nikos Papadapoulos. Relația celor doi durează deja de ceva vreme, motiv pentru care mulți s-au grăbit să afle dacă Adriana Bahmuțeanu este pregătită de un nou mariaj.

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit ce crede despre noua sa relație, precum și dacă se vede din nou îmbrăcată în rochia de mireasă. De altfel, Adriana consideră mariajul oficial o bătaie de cap, însă nu exclude varianta să spună din nou „Da” în fața ofițerului de Stare civilă.

Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri. M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane,  a declarat Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal, de la Antena Stars.

Adriana alături de noul său iubit grec
Adriana alături de noul său iubit grec

Războiul Prigoană-Bahmuțeanu continuă

Deși și-au spus adio în urmă cu mai mulți ani, în primăvara lui 2015, pe Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană îi leagă cei doi copii. Astfel, foștii soți încă se judecă pentru a stabili domiciliul minorilor Eduard Gabriel și Maximus Prigoană. Procesul durează deja de mai bine de cinci ani, însă cei doi părinți nu par să se afle în fața unui numitor comun. Din păcate, fiecare se atacă reciproc, în timp ce la mijloc se găsesc cei mici.

Potrivit surselor playtech.ro, perioada pandemiei a reprezentat un moment de cumpănă pentru Adriana, care nu și-a mai putut vedea copiii. Din cauza unei hotărâri judecătoreşti din aprilie 2019, care nu este definitivă, băieții Adrianei locuiesc la vila fostului său soț, Silviu Prigoană. Astfel, pentru că s-a temut de virus, Prigoană s-a baricadat în casă, lăsând-o pe Bahmuțeanu fără vizitele obișnuite, în două weekend-uri pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...