Ruby, un nou membru al familiei. Frumoasa brunetă a făcut anunţul

Ioana Bucur 18.02.2021, 13:22

Ruby a dezvăluit, fără să vrea, că are un nou membru al familiei. Frumoasa brunetă a făcut anunțul în urmă cu câteva ore: „Aș vrea să-l înțeleg…”

Un nou membru în familia lui Ruby

Ruby este ca o bombă ce s-ar putea detona în orice clipă. Artista, una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul românesc, este temperamentală, mereu pusă pe glume, iar viața îi este plină de schimbări ce se petrec într-un ritm cu care puțini ar putea ține pasul. În urmă cu doar câteva ore, artista postat un InstaStory în care vorbea despre unul dintre obiceiurile sale ce îi cam încurcă rutina de înfrumusețare. În timp ce vorbea, din spatele ei se auzea un sunet, din ce în ce mai tare și ce nu dădea semne că s-ar opri prea curând. A fost momentul în care a venit și anunțul: Ruby are un nou membru în familie.

Cu toate că în videoclipul postat pe rețeaua socială Ruby spune că noul membru al familiei sale „latră”, nu este vorba despre un câine, ci despre o pisică tare vorbăreață. Fanii artistei știu deja că este o mare iubitoare de animale și că îi încurajează pe toți cei care au posibilitatea de a oferi o viață mai bună unui suflet abandonat pe străzi sau într-un centru pentru animale fără stăpân să o facă, fără ezitare. Acum, în familia ei și-a făcut apariția motanul cu numărul opt:

„Ce ai, nebunule? Latri întruna! Am un pisic nou, al optulea pisic și e cel mai vorbăreț. Vorbește atât de mult, că sunt chiar curioasă… Aș vrea să-l înțeleg, să știu ce are de zis. Vorbește non stop. Latră! Pisicul ăsta e nebun”, a dezvăluit Ruby într-un InstaStory.

Ruby, dezvăluiri teribile
Ruby

A fost urmărită cu bățul, până în club

Dacă acum pare că duce o viață aproape perfectă, copilăria lui Ruby nu a fost tocmai ușoară. Sinceră, așa cum și-a obișnuit admiratorii, artista a povestit că a primit câteva bătăi zdravene de la tatăl ei, pe care nu le va uita niciodată.

„Mi-am luat două bătăi originale de la tati, să le țin minte. Eram micuță, așa era atunci, nu cu tablete. L-am supărat rău. I-am furat banii din portofel ca să-mi iau rujuri și ochelari. În fiecare dimineață făceam la fel. Până m-a prins”, a dezvăluit Ruby.

A fost o rebelă încă din adolescență. Pentru că dorința de a petrece timp cu prietenii era mai mare decât teama de a fi pedepsită de părinți, Ruby găsea mereu o cale să se strecoare de acasă. Ceea ce ea nu știa era că, aproape de fiecare dată, aceeași persoană era pe urmele ei. Este vorba chiar de bunica ei. Faimoasa „Mamaie”, prezentă în multe dintre clipurile simpatice pe care bruneta le posta pe diverse platforme de social media, a fost protagonista unor momente uluitoare.

„Prima dată când m-am dus la discotecă, mă distram, era frumos, dar mi-au zis prietenii că mamaie a venit după mine cu un băț”, a povestit Ruby.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...