Cum arăta Ruby înainte să devină celebră. Imaginea pe care și-ar dori-o ștearsă de pe Internet

Andreea Bisinicu 05.01.2021, 08:55
Cum arăta Ruby înainte să devină celebră. Imaginea pe care și-ar dori-o ștearsă de pe Internet

Cum arăta Ruby înainte să devină celebră. Imaginea pe care și-ar dori-o ștearsă de pe Internet. Artista, pe numele ei din buletin Ana Claudia Grigore, este una dintre cele mai focoase cântărețe din România, dar tu știi cum arăta pe vremea când era numai o adolescentă. Ruby a răspuns provocării de pe Instagram și a postat o fotografie cu ea de când avea 13 ani, iar fanii au înnebunit când au vizualizat imaginea.

Cum arăta Ruby înainte să devină celebră

E frumoasă, e excentrică, e sociabilă, e sinceră și are mult sex-appeal. Da, vorbim despre Ruby. Frumoasa brunetă are un trup de invidiat și forme voluptoase care fac invidioasă orice femeie și întorc privirile oricărui bărbat pe stradă. Chiar dacă astăzi este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbizul românesc, Ruby nu a arătat întotdeauna așa.

Fosta finalistă a sezonului doi „Asia Express” a fost mereu extrem de deschisă cu privire la îmbunătățirile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului. Când a împlinit vârsta majoratului, artista a apelat la ajutorul medicilor plasticieni pentru a-și mări sânii. Lui Ruby i se păreau sânii foarte mari, astfel că și-a dorit o micșorare, pe care avea să o regrete mai târziu. Apoi, a decis să-și pună implanturi, experiență despre care nu vorbește foarte mult în prezent.

„Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme.”, a declarat Ruby pentru VIVA! la momentul respectiv, imediat după ce și-a pus silicoane, conform playtech.ro.

Ruby a postat o fotografie pe Instagram de pe vremea cand avea 13 ani
Ruby a postat o fotografie pe Instagram de pe vremea cand avea 13 ani

Cum arăta Ruby la vârsta de 13 ani

Și pentru că frumoasa artistă nu se teme de nimic și nici nu are ceva de ascuns, lucru pentru care este apreciată și iubită de milioane de români, Ruby a răspuns unei provocări care a circulat pe Instagram în urmă cu ceva timp, în care a postat o fotografie cu ea din adolescență, mai exact de pe vremea când avea 13 ani. În fotografie, Ruby apare în costum de baie, pe plajă. După cum se poate observa din imagine, Ruby era o domnișoară cu forme voluptoase încă de când era mai mică, lucru pe care până și ea l-a recunoscut. Artista a mărturisit că și-a operat nasul, deoarece avea un mic complex în privința lungimii sale.

„Sunt bine pe decolteu de la 13 ani. Și pe nas tot bine eram!”, a glumit artista, cu simțul ei al umorului pe care îl știm cu toții, pe pagina ei oficială de Instagram.

În prezent, Ruby este considerată una dintre cele mai frumoase, sexy și talentate cântărețe din showbizul autohton. Bruneta este într-o relație de mulți ani cu fostul ei dansator, Robert, cel cu care a participat la sezonul doi „Asia Express”. Cei doi au fost la un pas de a câștiga marele premiu, dar au pierdut în fața echipei formate din CRBL și Oase.

Urmăriți Impact.ro și pe