Momente uluitoare povestite de Ruby. Cine a venit cu un băț, după ea, în club. Prietenilor nu le-a venit să creadă

Ioana Bucur 23.01.2021, 15:43
Momente uluitoare povestite de Ruby. Cine a venit cu un băț, după ea, în club. Prietenilor nu le-a venit să creadă

Vulcanica Ruby a făcut, recent, o serie de dezvăluiri teribile. Artista nu s-a mai ascuns și a povestit unul dintre cele mai șocante momente trăite. Cine a venit cu un băț, după ea, în club? Prietenilor ei, martori la momentele uluitoare, nu le-a venit să creadă ce se întâmpla.

Momente uluitoare povestite de Ruby

Cu toate că astăzi este un artist de succes și pare să ducă o viață aproape perfectă, copilăria lui Ruby nu a fost tocmai ușoară. Bruneta a dezvăluit, recent, că a primit câteva bătăi zdravene de la tatăl ei, ce au marcat-o pe viață.

„Mi-am luat două bătăi originale de la tati, să le țin minte. Eram micuță, așa era atunci, nu cu tablete. L-am supărat rău. I-am furat banii din portofel ca să-mi iau rujuri și ochelari. În fiecare dimineață făceam la fel. Până m-a prins”, a dezvăluit Ruby.

Cine a venit după ea, cu un băț, în club

Este vulcanică și nu îi place deloc să se conformeze standardelor sau regulilor impuse de alții, trăsături pe care le-a dezvoltat încă din anii adolescenței. Artista a mărturisit că se furișa de multe ori de acasă, ca să se întâlnească cu prietenii sau să iasă în club. De fiecare dată, aceeași persoană era pe urmele ei. Este vorba chiar de bunica ei. Faimoasa „Mamaie”, prezentă în multe dintre clipurile simpatice pe care bruneta le posta pe diverse platforme de social media, a fost protagonista unor momente uluitoare.

„Prima dată când m-am dus la discotecă, mă distram, era frumos, dar mi-au zis prietenii că mamaie a venit după mine cu un băț”, a povestit Ruby.

Ruby, dezvăluiri teribile
Ruby a povestit câteva momente uluitoare din copilăria ei

Ruby are o relație specială cu bunica ei

Ruby și bunica ei au o relație cu totul deosebită. Faimoasa „Mamaie” își face apariția des în postările artistei, mai ales în clipurile amuzante de pe TikTok. Cele două au apărut împreună și la „Chefi la Cuțite”, celebrul cooking show de la Antena 1.

În urmă cu puțin timp, Ruby și-a îngrijorat fanii, tocmai din cauza lui Mamaie. Bunica lui Ruby a ajuns la medic. Artista a postat mai multe imagini, pe InstaStory, în care apăreau cele două. Admiratorii care îi urmăresc activitatea pe Instagram au asaltat-o cu întrebări despre starea de sănătate a bunicii. Misterul a fost elucidat chiar de vedetă, care a explicat că bătrânica este bine, având nevoie doar de niște analize de rutină.

Cum arăta Ana Claudia înainte să devină Ruby

Astăzi este cunoscută cu numele de scenă cu care a devenit celebră, însă numele real al lui Ruby este Ana Claudia Grigore. Artista este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc și nu s-a ferit niciodată de discuțiile cu privire la operațiile estetice pe care le-a făcut sau pe care se zvonea că le-ar fi făcut. Ea a dezvăluit că la scurt timp după ce a împlinit vârsta majoratului, a intrat în cabinetul unui medic estetician pentru a-și mări sânii. O decizie pe care avea să o regrete. A ajuns din nou pe masa de operație, ca să-și facă o reducție, însă nici această modificare nu a fost definitivă.

„Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby pentru VIVA! la momentul respectiv, imediat după ce și-a pus implanturi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...