Cum arată acum fosta soţie a lui Cătălin Crişan. Lucia Bubulac parcă întinereşte pe zi ce trece

Stan Filon 30.01.2021, 20:58

Wow, cum arată acum fosta soţie a lui Cătălin Crişan! Timpul parcă nu și-a pus amprenta asupra Luciei Bubulac, care mai că întinerește! Cei doi s-au iubit timp de 14 ani, iar din mariajul lor s-au născut doi copii. Fata cea mare a vrut recent să-și împace părinții.

Cum arată acum fosta soţie a lui Cătălin Crişan

Din iubirea lui Cătălin Crișan cu Lucia Bubulac s-au născut Daria, în vârstă de 19 ani acum, și Raris, în vârstă de 16 ani. Dragostea lor a durat până în anul 2011, iar după divorț cei doi nu și-au mai vorbit.

După ce s-au ignorat total, în 2014 au început un adevărat război, în mass media. Cel de-al doilea divorț prin care a trecut Cătălin Crișan, i-a oferit ”gloanțe” fostei soții să spună public că cea de-a doua nevastă, medicul Alina Cupșa, i-a spart destrămat căsnicia.

Cum arata acum fosta sotie a lui Catalin Crisan
Cum arata acum fosta sotie a lui Catalin Crisan

A fost scandal în toată regula între Cătălin Crișan și Lucia Bubulac

Aceste vorbe l-au înfuriat pe artist și l-au făcut să spună chiar că regretă că a întâlnit-o vreodată pe Lucia Bubulac. ”Este foarte supărat pe prima lui soție. Considera că de la ea i se trag toate relele. Spune mereu apropiaților că va demonstra că Lucia bea alcool în timpul căsniciei și că, atât ea cât și mama ei, i-au făcut viața un coșmar. Nu o mai suporta și nu cred că exista cale de împăcare între ei”, a declarat un apropiat al artistului.

După această reacție, Lucia Bubulac a adăugat: ”Să spună ce vrea și să aducă și dovezi. Nu mă mai miră nimic în acest moment, dar absolut nimic, atunci când vine vorba despre fostul meu soț. Pe el l-a deranjat că am spus adevărul. Este supărat că i-am stricat imaginea, însă nu am făcut deloc acest lucru. Doar am spus adevărul. Îl invit și pe el să facă același lucru”, a declarat Lucia Bubulac, pentru aceeași sursă.

Lucia Bubulac parcă îi face în ciudă lui Cătălin Crișan. Este mai frumoasă ca oricând! Chiar dacă are 55 de ani, fosta soție a lui Cătălin Crișan arată foarte bine, chiar dacă a născut de două ori! Mulți î întreabă dacă nu cumva a folosit mamă surogat, de arată atât de bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...