Ghinionul a lovit-o pe Lidia Buble. Motivul pentru care nu mai poate cânta artista

Iancu Andreea 28.01.2021, 08:27

Lidia Buble, una dintre cântărețele cele mai îndrăgite din industria muzicală românească se confruntă cu momente dificile. Artista a vorbit recent despre problemele sale și prin ce este nevoită să treacă. Din păcate, Lidia Buble nu mai poate cânta și le-a explicat fanilor săi care este motivul.

Lidia Buble nu mai poate cânta. Ce s-a întâmplat cu vocea artistei

După ce pandemia i-a pus bețe în roate, lăsând-o fără evenimente și concerte, Lidia Buble a mărturisit că nu mai poate cânta. Cu lacrimi în ochi și vocea stinsă, artista le-a povestit fanilor săi că trece prin clipe teribile după ce s-a trezit cu dureri îngrozitoare. Vedeta nu mai poate nici măcar să vorbească sau să mănânce, în timp ce cântatul nici nu mai intră la socoteală.

M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă, s-a plâns artista pe Instagram.

Îngrijorată, după ce durerile au persistat o perioadă, Lidia a decis să apeleze la un specialist și s-a programat la consultație. Din păcate, verdictul medicului a fost: pauză vocală timp ce câteva zile. De asemenea, pentru a ameliora durerile și a o ajuta pe artistă să revină la o viață normală, specialistul i-a prescris și un tratament medicamentos. Lidia trebuie să ia antibiotice, dar face și injecții.

Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!, a mărturisit Lidia Buble fanilor săi.

Lidia Buble și Răzvan Simion, fostul său iubit
Lidia Buble și Răzvan Simion, fostul său iubit

Artista încă îl mai iubește pe Răzvan Simion. Ce a spus Lidia despre sentimentele față de prezentator

Un joc de pe Instagram a dat-o de gol pe Lidia Buble în ceea ce privește iubirea pentru Răzvan Simion. Vedeta a primit mai multe întrebări din partea fanilor săi, care au fost curioși să afle dacă artista mai nutrește sentimente față de Răzvan, fostul său partener. Sinceră ca de fiecare dată, Lidia le-a dezvăluit fanilor că încă îl mai iubește pe cel alături de care a împărțit o lungă perioadă de timp.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste, a explicat vedeta.

Totodată, și-a asigurat fanii că ea și Răzvan continuă colaborarea pe plan profesional, unde se înțeleg de minune. Răzvan o susține în carieră pe Lidia, fiindu-i de mare ajutor din postura de manager. Artista și prezentatorul pregătesc multe surprize muzicale pentru fanii Lidia Buble.

Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă, a mai spus ea pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...