Lidia Buble a făcut anunţul zilei din showbiz. Fosta iubită a lui Răzvan Simion: „Mi-am pus inelul”

Andreea Bisinicu 21.01.2021, 14:54
Lidia Buble a făcut anunţul zilei din showbiz. Fosta iubită a lui Răzvan Simion: „Mi-am pus inelul”

Lidia Buble s-a pozat cu inelul pe deget. Faimoasa artistă a făcut anunţul zilei din showbiz. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a făcut furori cu fotografia asta postată pe Instagram în care apare cu bijuteria pe deget. Bat cumva clopote de nuntă pentru îndrăgita artistă? Ce spune frumoasa blondină și cum s-a pozat cu superbul inel cu piatră verde.

Lidia Buble s-a pozat cu inelul pe deget

Face ea cum face și mereu ajunge în centrul atenției. Pe lângă faptul că este considerată una dintre cele mai mari voci ale României și atrage publicul ca un magnet datorită șarmului său, Lidia Buble știe cum să le dea palpitații fanilor. Nu doar prin fotografiile incendiare în care diva apare în tot felul de ipostaze care îi surprind trupul frumos sculptat, ci și prin dezvăluirile pe care le face pe InstaStories. În urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale s-a creat multă vâlvă în centrul căreia se află chiar fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Frumoasa blondină a postat un InstaStory în care apare cu un inel superb, cu o piatră mare verde, pe deget. Așa cum era de așteptat, urmăritorii săi au emis tot felul de ipoteze cum că ar fi fost cerută în căsătorie de către un bărbat misterios. Adevărul este că Lidia Buble a completat în colțul din dreapta al pozei „Mi-am spus DA mie”, semn că artista și-a făcut un cadou binemeritat, spre dezamăgirea fanilor, care credeau că este un semn că solista și-ar fi găsit jumătatea.

Lidia Buble a fost ceruta in casatorie...chiar de ea. S-a pozat cu inelul
Lidia Buble a fost ceruta in casatorie…chiar de ea. S-a pozat cu inelul

Cu ce milionar a fost surprinsă Lidia Buble de Revelion

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pe plan sentimental pentru Lidia Buble. Ea și Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-au despărțit după șase ani de relație, atunci când toată lumea credea că vor ajunge împreună în fața altarului. Artista s-a refugiat, atunci, în muncă și s-a concentrat pe cariera sa care se află în plină ascensiune. A scos hitul „Vino, du-te” alături de Vunk, melodie care s-a bucurat de un imens succes în mediul online. Deși fanii sperau ca între ea și Cornel Ilie să se înfiripe o idilă, artista și-a asigurat admiratorii că între ea și solistul trupei Vunk nu este nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Pentru anul 2021, Lidia Buble are planuri mari pe plan profesional și e pregătită să facă față oricărei provocări. Nu știm ce dorință și-a pus în noaptea dintre ani, dar iată că artista a dezvăluit, acum câteva săptămâni, cu cine a fost surprinsă de Revelion. Îmbrăcată într-o rochie mulată, care îi pune în valoare corpul lucrat cu atenție la sală și decolteul adânc și amețitor, Buble a postat pe Instagram o imagine în care se îmbrățișează milionarului Viorel Cataramă. Cei doi au fost surprinși dansând împreună. Nu încape discuție că fotografia afișează doi amici care petrec de Revelion, afaceristul fiind însurat medicul estetician Adina Alberts, prezentă și ea la evenimentul respectiv. Lidia Buble este prietenă cu faimosul cuplu, dovada fiind faptul că i-a etichetat pe ambii în fotografia cu pricina.