EXCLUSIV. Margherita din Clejani, gesturi bizare în plin centrul Bucureștiului. Ce a ajuns să facă pentru a lua un taxi

Andreea Bisinicu 18.01.2021, 12:23

Margherita din Clejani, gesturi bizare în plin centrul Bucureștiului. Ce a ajuns să facă pentru a lua un taxi. Nimeni nu se aștepta la asta. Paparazzi impact.ro au surprins-o pe artistă pe Calea Victorie din Capitală, unde a făcut un gest bizar, înainte de a se urca într-un taxi din care tocmai coborâse un client. Ce a făcut fiica Vioricăi din Clejani i-a lăsat mască pe trecători.

Ce a făcut Margherita din Clejani pentru un taxi

Face ea ce face, dar tot în centrul atenției ajunge. Margherita din Clejani a fost surprinsă, recent, undeva pe Calea Victoriei, în timp ce aștepta un taxi. Peste câteva minute, un taxi a oprit în zonă, iar din automobil a coborât un client. Paparazzi impact.ro au surprins-o pe fiica Vioricăi din Clejani făcând un gest neobișnuit. Se pare că vedeta a sărit, deîndată, și l-a îmbrățișat pe clientul care tocmai se dăduse jos din mașină. Oare se cunoșteau dinainte? Sau poate Marga a fost atât de entuziasmată că a găsit un mijloc de transport într-un timp atât de scurt, încât a ținut să își arate recunoștiința față de cel care tocmai eliberase taxiul.

Margherita din Clejani, gesturi bizare în plin centrul Bucureștiului. Un lucru e cert, Margherita s-a urcat imediat în mașină și l-a rugat pe taximetrist să o ducă la un centru de asigurări, aflat în zona în care locuiește. Îmbrăcată cu o bluză neagră, o fustă neagră, cizme și o haină de blană roz, blondina a asortat masca de protecție la ținuta ei. Nimeni nu a recunoscut-o, deci putem presupune că și-a îndeplinit țelul. Margherita a așteptat câteva minute bune afară, unde a savurat o țigară, în timp ce aștepta să fie gata asigurarea.

Margherita din Clejani l-a imbratisat pe clientul care tocmai coborase din taxiul pe care l-a oprit ea
Margherita din Clejani l-a imbratisat pe clientul care tocmai coborase din taxiul pe care l-a oprit ea

Margherita s-a lansat în domeniul modei, după ce a fost părăsită de iubit

Fiica Clejanilor s-a lansat în domeniul modei. Da, ați citit bine. Marga se ocupă, mai nou, de design vestimentar și se pare că afacerea îi merge foarte bine. Blondina pune la bătaie haine extravagante, destinate doamnelor și domnișoarelor nonconformiste, care vor să iasă în evidență prin ținutele lor. Prețurile creațiilor vedetei pornesc de undeva de la 600 de lei și pot ajunge până la sume de 2.000 de lei ținuta. Pe site-ul ei de haine, destinat aproape în totalitate publicului feminin, potențialele cliente pot găsi ținute pentru toate gusturile și bugetele posibile, Marga oferind o gamă largă și diversă de produse, menite să satisfacă cerințele oricărei femei, de la rochii și salopete la costume și accesorii.

Margherita din Clejani a trecut prin momente dificile, în ultima perioadă, de când s-a despărțit de iubitul ei, cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira. Deși toată lumea credea că vor ajunge în fața altarului, Clejanii fiind cei mai entuziasmați ca Sanfira să le devină ginere, artistul a încheiat relația cu Margherita, deoarece s-a îndrăgostit de o altă femeie, cu care s-a și însurat în octombrie 2020.

”(Clejanii, n.r.) I-au propus să le fie ginere, să cânte cu ei ca să ia bani mulți, dar Sanfira era deja îndrăgostit de cea care i-a devenit nevastă anul acesta! De fapt, Sanfira nu mai știa cum să fugă de Marga, cu toți banii ei!”, au declarat surse din anturajul cântărețului, în exclusivitate pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe