Margherita de la Clejani a primit cea mai dură lovitură, chiar de Sărbători. Ce i-a făcut iubitul (Exclusiv)

Stan Filon 29.12.2020, 17:59
Margherita de la Clejani a primit cea mai dură lovitură, chiar de Sărbători. Ce i-a făcut iubitul (Exclusiv)

Margherita de la Clejani trece prin momente foarte grele, la sfârșit de an. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani suferă din dragoste, după ce a fost părăsită de iubit. Acesta a fugit efectiv și, mai mult de atât, s-a însurat, chiar dacă Clejanii l-au cerut de ginere.

Margherita de la Clejani, lovitură de proporții, înainte de Sărbători

Senzuala Margherita de la Clejani avea gânduri de măritiș cu solistul de muzică populară Valentin Sanfira, însă soarta avea alte calcule. Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru emisiunea ”Cireașa de pe tort”, difuzată de Prima TV. Aflată la Valentin acasă unde gătea pentru competiție, Margherita a început să-i facă ochi dulci cântărețului, iar acesta a răsuns avansurilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani credeau că Valentin este cel care va face din fiica lor femeia pe care o așteaptă de ceva vreme, serioasă și cu voință de muncă și afirmare. Ba chiar i-au propus să le fie ginere, fascinați de tânărul chipeș.

Margherita de la Clejani, lovitura de proportii, inainte de Sarbatori
Margherita de la Clejani, lovitura de proportii, inainte de Sarbatori

”Nu mai știa cum să fugă de Marga, cu toți banii ei!”

”I-au propus să le fie ginere, să cânte cu ei ca să ia bani mulți, dar Sanfira era deja îndrăgostit de cea care i-a devenit nevastă anul acesta! De fapt, Sanfira nu mai știa cum să fugă de Marga, cu toți banii ei!”, ne-au declarat surse din anturajul cântărețului, în exclusivitate.

Văzând că artistul nu are ochi pentru ea, Margherita de la Clejani s-a resemnat. Valentin Sanfira s-a și însurat anul acesta, pe 10 octombrie 2020, în plină pandemie, cu altă cântăreață, Codruța Filip, de care este îndrăgostit până peste cap. Actuala soție a lui Sanfira e masterandă la Drept şi angajată la ANAF.

Viorica vrea să-și mărite fiica

Aleasa inimii lui s-a aflat într-un imens scandal, după ce s-a aflat că Codruța Elena Filip, în vârstă de doar 24 de ani,  a fost angajată pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. Ministrul Muncii, Nelu Tătaru, chiar a negat ulterior că femeia ar avea contract de muncă.

Viorica și Ioniță de la Clejani vor musai să-și mărite fata de 28 de ani, în speranța că așa va reveni pe calea cea bună, deoarece în ultima perioadă aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri. Anul acesta, în luna mai, Margherita a fost implicată într-un accident rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o într-o stare de agitație, provocată de consumul de droguri. Părinții săi au negat vehement că aceasta ar fi consumatoare de droguri. La fel au spus și despre Fulgi, fiul lor, care a fost însă la dezontoxicare de mai multe ori. Margherita s-a resemnat și are acum un nou iubit, pe un cântăreț din trupa „Nordwului”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...