Margherita, pe cale să fie arestată? Ce a făcut tatăl acesteia la aflarea veștii

Mihai Roșoiu 13.11.2020, 08:18
Margherita, pe cale să fie arestată? Ce a făcut tatăl acesteia la aflarea veștii

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost protagonista unor episoade de poveste în ultima vreme. Blonda a avut mari probleme cu legea, dar de fiecare dată a reușit să scape basma curată. Margherita e pe cale să fie arestată din nou. După ce a iscat un alt scandal public, tânăra e pasibilă de închisoare, veste care l-a supărat teribil pe Ioniță.

Margherita, pe cale să fie arestată din cauza unui nou scandal

Artista trece printr-o perioadă extrem de agitată a vieții sale. Este de notorietate momentul în care a fost prinsă de poliția rutieră în timp ce își conducea mașina supă ce consumase substanțe interzise. Acesta nu a fost singurul scandal în care a fost implicată Margherita. Fiica Clejanilor are iar probleme cu legea. Ea a creat un scandal monstru într-o agenție imobiliară, undea le-a agresat pe angajate.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Margherita, pe cale sa fie arestata din cauza unui conflict mai vechi
Margherita, pe cale sa fie arestata din cauza unui conflict mai vechi

Așa a sunat comunicatul sec al poliției după evenimentele în care a fost implicată Margherita de la Clejani. Incidentul l-a agitat puternic pe Ioniță, care a decis să se implice în viața agitată a fiicei sale. Margherita s-a prezentat în fața femeilor pe care le-a amenințat și le-a agresat pentru a-și cere scuze. Gestul, unul normal, ar putea să o salveze pe Margherita de o amendă serioasă sau chiar de arest.

Posibilitatea ca Margherita de la Clejani să aibă de suferit în urma acestui incident încă există. Potrivit unor surse judiciare, Margherita riscă până la 6 luni de închisoare, dacă victimele nu-și vor retrage plângerea.

Margherita o ține dintr-un scandal în altul

Hotărât lucru, Margherita nu se află într-o perioadă fastă a vieții. Fiica Clejanilor a fost protagonista unor scandaluri serioase. Margherita a fost prinsă în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise, s-a pozat în cimitir sau a făcut scandal într-o agenție imobliară. Pentru a o feri de alte probleme asemănătoare, Ioniță s-a implicat serios. Margherita, pe cale să fie arestată din cauza acestui nou scandal, pare o ipoteză destul de probabilă.

Cert este că părinții săi încearcă din toate puterile să o facă pe Margherita să renunțe la gesturile teribiliste care i-a stricat puternic imaginea.

Urmăriți Impact.ro și pe