Margherita de la Clejani s-a apucat de modă și a spus adio cântatului. Ce prețuri au hainele create de fiica Clejanilor

Ana Anitoiu 06.01.2021, 18:27

Margherita de la Clejani s-a apucat de modă și a spus adio cântatului. Tânăra pune la vânzare ținute extravagante pentru femeile care vor să iasă în evidență la diverse evenimente. Iată ce prețuri au hainele create de fiica Clejanilor.

Ce fel de hainele creează Margherita de la Clejani

Miryam Margareta, cunoscută ca Margherita de la Clejani, care a ținut-o din scandal în scandal în ultima perioadă, se ocupă de design vestimentar și pare că afacerea îi merge bine. Pe site-ul prin intermediul căruia își prezintă creațiile a pozat atât ea, cât și mama ei, Viorica de la Clejani.

În colecția de haine create de Marga nu există haine banale, ci mai degrabă potrivite pentru diverse ocazii. Toate ținutele gândite de ea sunt extravagante, fie cu o croială atipică, fie cu paiete, fel li fel de imprimeuri, detalii transparente și culori intense.

Margherita de la Clejani s-a apucat de moda si a spus adio cantatului. Ce preturi au hainele create de fiica Clejanilor
Margherita de la Clejani

Ce prețuri au hainele create de Margherita de la Clejani

Deși nu au prețuri extrem de accesibile pentru toată lumea, hainele create de Margherita de la Clejani nu costă nici extrem de mult. Prețurile pornesc de la 600 de lei, pentru o rochie scurtă, și pot ajunge și la peste 2.000 de lei, pentru o rochie de lungime medie, stil ”office”.

Marga pune la vânzare și salopete atipice, negre sau în culori puternice, cu prețuri ce pornesc de la 1.000 de lei și ajung aproape de 1.800 de lei. Pe site-ul ei se găsesc mai ales produse de damă, printre care se numără și costume întregi sau piese, precum și accesorii. Însă, fiica lăutarilor Ioniță și Viorica de la Clejani a creat și un trench pentru bărbați, semn că are de gând să se extindă și în domeniul vestimentației masculine.

Margherita de la Clejani s-a apucat de moda si a spus adio cantatului. Ce preturi au hainele create de fiica Clejanilor
Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a apelat la operații estetice

De altfel, pentru Margherita de la Clejani aspectul pare să fie extrem de important. Fata Clejanilor nu acceptă să arate oricum, așa că a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe intervenții estetice, încă de la vârsta de 19 ani.

Se pare că marca dă sume enorme pentru a arăta așa cum își dorește. Mai exact, Margherita de la Clejani și-ar fi făcut o rinoplastie în valoare de 5.000 de euro, implanturi mamare de 6.000 de euro, un lifting facial de 3000 de euro, precum și o injectare cu acid hialuronic, pentru alți 3000 de euro.

Lovitură puternică pentru Margherita de la Clejani

Recent, Marga a fost părăsită de iubitul ei, cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira, pe care Clejanii l-ar fi vrut ginere. În plus, bărbatul s-a însurat, pe 10 octombrie 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus, cu altă artistă, Codruța Filip, masterandă la Drept. Tânăra de 24 de ani a fost în centrul unui scandal după ce ar fi fost angajată fără concurs la Ministerul Sănătății.

”(Clejanii, n.r.) I-au propus să le fie ginere, să cânte cu ei ca să ia bani mulți, dar Sanfira era deja îndrăgostit de cea care i-a devenit nevastă anul acesta! De fapt, Sanfira nu mai știa cum să fugă de Marga, cu toți banii ei!”, au declarat surse din anturajul cântărețului, în exclusivitate pentru impact.ro. Mai multe detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...