De ce a păruit Margherita de la Clejani două femei în centrul Bucureștiului. Explicația Vioricăi face toți banii

Iancu Andreea 25.09.2020, 09:28
De ce a păruit Margherita de la Clejani două femei în centrul Bucureștiului. Explicația Vioricăi face toți banii

Viața familiei Clejanilor pare să fie una tot mai tumultoasă, pe măsură ce Margherita mai bifează câte un scandal. Cei doi părinți sunt nevoiți să găsească explicații pentru fiecare acțiune și atitudine a brunetei, care strânge tot mai multe dosare penale. Cel mai recent scandal în care Margherita a păruit două femei în centrul Bucureștiului a fost motivat de Viorica de la Clejani într-un mod hilar.

Margherita de la Clejani a păruit două femei în centrul Bucureștiului

Este firesc ca orice părinte să îi ia apărarea copilului său, chiar și atunci când acesta din urmă greșește. Mai ales în lumea showbiz-ului, unde rufele se spală adesea în public. Iar Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, le dă mari bătăi de cap părinților săi. Bruneta are un an prost, după ce a reușit să strângă mai multe dosare penale în foarte puține luni.

Inițial, totul a pornit de la faptul că Margherita de la Clejani a produs un accident de mașină. Aceasta a fost testată cu DrugTest-ul și i s-a recoltat sânge la INML. Astfel au ieșit la iveală substanțele interzise consumate înainte de a se urca la volan. Potrivit gandul.ro, vedeta ar fi folosit un cocktail de droguri, printre care cocaina și metadona.

După acest incident, petrecut la finalul lunii mai, în septembrie, fiica Clejanilor a ajuns din nou în atenția polițiștilor. Ea a iscat un nou scandal după ce a păruit și înjurat două angajate ale unui birou imobiliar din București.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei. Femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au declarat surse oficiale, potrivit wowbiz.ro.

Margherita de la Clejani, certată tot mai des cu legea
Margherita de la Clejani, certată tot mai des cu legea

Cum explică Viorica de la Clejani comportamentul fiicei sale

În urmă cu câteva zile, mama Margheritei, celebra Viorica de la Clejani, a fost surprinsă de reporterii wowbiz.ro în timp ce se afla la cumpărături. Aceasta a oferit o explicație cu privire la reacțiile recente ale fiicei sale. Întrebată despre motivul pentru care Margherita este atât de nervoasă în ultima vreme, Viorica a avut un răspuns cu totul neașteptat și hilar, pe deoparte.

Cântăreața de muzică de petrecere a argumentat comportamentul nefiresc al fiicei sale prin faptul că aceasta nu are un iubit.

”Pentru că NU ARE BĂRBAT”, a răspun Viorica de la Clejani, în timp ce încerca să scape de întrebările reporterilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...