EXCLUSIV FOTO! Simona Halep si Toni Iuruc își fac casa visurilor în cartierul bogaților din București. Cum va arăta aceasta

Andreea Bisinicu 03.01.2021, 14:27

Cum arată vila de lux pe care o contruiesc Simona Halep și iubitul ei. Bat clopote de nuntă în lumea showbiz-ului? Simona Halep si Toni Iuruc își fac casa visurilor în cartierul bogaților din București. Cum arată vila care se află, momentan, în construcții și în ce zonă din Capitală este amplasată.

Cum arată vila de lux pe care o contruiesc Simona Halep și iubitul ei

Simona Halep si Toni Iuruc își fac casa visurilor în cartierul bogaților din București. Simona Halep si iubitul său Toni Iuruc își construiesc o casă de milioane în zona Primăverii, considerat a fi cartierul de lux al bogătanilor din Capitală. Toni Iuruc a fost surprins de către paparazzi impact.ro sâmbătă, 2 ianuarie, în timp ce pleca de la vila cu pricina pentru a merge la o întâlnire de afaceri la Fratelini. De remarcat că iubitul tenismenei conduce mașina Simonei, mai exact un Porsche superb, o bijuterie pe roți în valoare de 150.000 de euro.

Simona Halep a surprins anul 2021 cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit pe toți. Fostul lider WTA a împărtășit câteva fotografii admiratorilor săi de pe rețelele de socializare. Actualul nr. 2 mondial a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare veselă, optimistă și relaxată. Fanii s-au bucurat nespus de mult să o vadă pe sportiva lor preferată, care a întâmpinat anul 2021 cu speranță și bucurie: „Mă bucur să te vad, 2021”.

Asa arata vila in care vor locui Simona Halep si iubitul ei
Asa arata vila in care vor locui Simona Halep si iubitul ei

Simona Halep s-a vindecat de COVID-19

Anul 2020 a reprezentat o mare provocare pentru Simona Halep. Spre sfârșitul anului, campioana României la tenis feminin a fost infectată cu virusul COVID-19 și a tras o sperietură zdravănă când rezultatul testului i-a ieșit pozitiv. Chiar dacă s-a vindecat de coronavirus, între timp, tenismena a mărturisit că a rămas cu o anumită reținere după ce a stat în carantină. Sportiva a spus că a trăit, zi de zi, cu teama de a păți ceva. Recent, Halep a fost inclusă în topul celor mai bogate sportive din lume, cu o avere de nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. N-am avut probleme de respiraţie deloc, dar n-a fost uşor. Am trăit cu teamă, zi de zi, că o să se întâmple ceva. Dar, bine că a fost ok şi am trecut peste destul de uşor. Eu m-am protejat foarte mult la turnee, la turnee nu avem voie să ieşim din hotel, deci eram protejaţi 100%. Dar aici am mai ieşit în oraş, am avut de făcut anumite treburi, să-mi cumpăr câte ceva şi probabil l-am luat din oraş. Nu ştiu de unde l-am luat, dar trebuie să ne protejăm şi mai mult, deşi nu este uşor, pentru că mental intră o teamă şi nu mai poţi să fii relaxat”, declara Simona Halep pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe