Cum a fost surprinsă Simona Halep în prima zi din an. Fanii au fost încântați s-o vadă așa

Stan Filon 01.01.2021, 17:06

Simona Halep, toată numai un zâmbet în prima zi din 2021! Jucătoarea de tenis a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare foarte relaxată și optimistă. Fanii s-au bucurat nespus de mult să o vadă pe sportiva lor preferată, care a scris și câteva rânduri lngă fotografiile respective.

Iată cum a fost surprinsă Simona Halep în prima zi din an

“Mă bucur să te vad, 2021”, a scris Halep lângă cele trei fotografii pe care le-a postat vineri pe contul personal de Instagram. Câștigătoare a două turnee de Grand Slam în carieră, actualul număr 2 WTA și-a fixat deja obiectivele pentru noul an.

Simona Halep a declarat de mai multe ori că în sezonul care va debuta în câteva zile are drept principal obiectiv o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cum a fost surprinsa Simona Halep in prima zi din an
Cum a fost surprinsa Simona Halep in prima zi din an

Anul 2020 a fost unul dificil și pentru Simona Halep

Sportiva noastră este fericită și ea că a trecut anul 2020, care i-a adus o sperietură groaznică. Jucătoarea de tenis s-a infectat cu coronavirus, în urmă cu două luni. Sportiva s-a vindecat de noul virus, dar a recunoscut că nu i-a fost ușor deloc, deși nu a avut decât simptome relativ ușoare.

“După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. N-am avut probleme de respiraţie deloc, dar n-a fost uşor. Am trăit cu teamă, zi de zi, că o să se întâmple ceva. Dar, bine că a fost ok şi am trecut peste destul de uşor.

Eu m-am protejat foarte mult la turnee, la turnee nu avem voie să ieşim din hotel, deci eram protejaţi 100%. Dar aici am mai ieşit în oraş, am avut de făcut anumite treburi, să-mi cumpăr câte ceva şi probabil l-am luat din oraş. Nu ştiu de unde l-am luat, dar trebuie să ne protejăm şi mai mult, deşi nu este uşor, pentru că mental intră o teamă şi nu mai poţi să fii relaxat”, declara Simona Halep pentru Digi Sport.

Recent, Simona Halep a fost inclusă în topul celor mai bogate sportive din lume, fiind pe loc 20, din 26, cu o avere de nu mai puțin de 30 de milioane de euro.