Americanii au dezvăluit cât de bogată este, de fapt, Simona Halep. Topul în care depășește nume mari

Stan Filon / 31.12.2020, 18:47
Americanii au dezvăluit cât de bogată este, de fapt, Simona Halep. Topul în care depășește nume mari

Simona Halep nu mai are nevoie de nicio prezentare. O cunoaște o planetă întreagă, a fost numărul 1 mondial, iar averea ei este una pe măsură. Recent, americanii de la Celebrity Net Worth – GOBankingRates au întocmit un top al celor mai bogate sportive din lume.

S-a aflat ce avere are Simona Halep

Jucătoarea de tenis din România are o avere considerabilă, după cum reiese din topul întocmit de americani. Aceasta este printre primele 20 de sportive din întreaga lume. Potrivit Celebrity Net Worth – GOBankingRates, 20 dintre primele 26 cele mai bogate sportive din lume sunt jucătoare de tenis. Jurnaliștii americani au inclus în top sportivele cu o avere mai mare de 15 milioane de dolari.

Simona Halep împarte podiumul cu Caroline Wozniacki și Steffi Graf, cu o avere de peste 30 de milioane de dolari.  ”Jucătoare profesionistă din 2006, Simona Halep este în prezent jucătoarea de tenis clasată pe locul 2 din lume. Simona Halep a fost clasată pe locul 1 încă în 2017. A câștigat 20 de titluri de simplu, inclusiv French Open în 2018 și Wimbledon în 2019. Românca are o avere de 36,5 milioane de dolari”, scrie finance.yahoo.com.

S-a aflat ce avere are Simona Halep
S-a aflat ce avere are Simona Halep

Serena Williams conduce topul celor mai bogate sportive din lume

Serena Williams se află pe primul loc în topul celor mai bogate sportive din lume. Jucătoarea americană de tenis are o avere de peste 200 de milioane de dolari.

”Serena Williams a câștigat 23 de titluri de Mare Șlem. Jucătoare profesionistă de tenis din 1995, a fost forța dominantă a tenisului feminin în generația sa. Pe parcursul uneia dintre cele opt etape de a fi clasată pe locul 1 mondial, ea a deținut clasamentul de top timp de 186 de săptămâni consecutive, legând recordul lui Steffi Graf. A câștigat aproape 93 de milioane de dolari pe teren, dar este și femeie de afaceri, investind în companii de start-up și creându-și propria linie de modă”, scrie finance.yahoo.com despre sportiva americană.

Locul 4 în topul celor mai bogate sportive din lume se regăsește sora mai mare a Serenei Williams, Venus Williams. Aceasta a câștigat nu mai puțin de 42 de milioane din tenis.

Pe ultimul loc din topulamericanilor se regăsește jucătoarea de tenis Victoria Azarenka. ”Victoria Azarenka, din tenisul bielorus, este cunoscută pentru firea ei rea și pentru dominația în jocurile pe teren. În prezent ocupând locul 58 în Asociația de tenis pentru femei și a câștigat 20 de turnee la simplu, inclusiv două Australian Open și a ajuns în finală în alte 17”, scrie finance.yahoo.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI