Ce se va întâmpla cu Simona Halep în 2021. Francezii au făcut anunțul

Cristian Cojocaru 27.12.2020, 17:54
Ce se va întâmpla cu Simona Halep în 2021. Francezii au făcut anunțul

Francezii au făcut un anunț cu privire la Simona Halep în noul an, 2021. După ce aceasta a dat dovadă de un sezon foarte bun în anul 2020, în anul care vine, faimoasa jucătoare de tenis va atinge un nou nivel, potrivit spuselor parizienilor.

Simona Halep în 2021

Anul 2020 a fost un an greu pentru mulți dintre noi. Un an fără precedent, care a pus omenirea și umanitatea la încercare. Un an cu suișuri și coborâșuri, iar Simona Halep, chiar și în acest an a cunoscut succesul. Aceasta a reușit să câștige trei titluri de-a lungul lui 2020. Anul următor, jucătoarea de tenis urmează să împlinească frumoasa vârstă de 30 de ani, iar potrivit francezilor, acesta va fi anul maturității pentru Halep.

Site-ul francez Tennis World dedică un întreg articol sportivei, în care menționează faptul ca anul 2020 a fost un an de-a dreptul pozitiv, prin prisma situației pandemice dar și prin prisma titlurilor obținute de Halep.

”Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în cuda faptului că a fost testată pozitiv pentru coronavirus. La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice.”, se arată în articol.

Aceași publicație face referire la faptul că experiența câștigată de-a lungul turneelor dar și cea dobândită sub efectul eșecurilor și victoriilor, este cauza care au ridicat sportiva la astfel de performanțe, lucru care lipsește multor jucători tineri.

2014 a fost anul care i-a schimbat viața, atunci când a participat la prima sa finală de Grand Slam, în care a pierdut față  de Maria Sharapova
2014 a fost anul care i-a schimbat viața, atunci când a participat la prima sa finală de Grand Slam, în care a pierdut față de Maria Sharapova

 

Prima finală la Grand Slam i-a schimbat viața

Sezonul care urmează, va fi un sezon cu multe încercări pentru sportivi, afirmă publicația franceză.

”Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar și campionilor de Grand Slam. O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului. Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, inclusiv Jocurile Olimpice. Un sezon care va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul să se odihnească si să spună Nu unui turneu”, se mai arată în articol.

Calitățile remarcabile ale Simonei sunt subliniate de publicație, adăgând că acestea îi permit sportivei să abordeze orice turneu, mai ales Roland Garros și Australian Open. Una dintre declarațiile recente ale Simonei este amintită în același articol, sportiva menționând că anul 2014 a fost anul care i-a schimbat viața, atunci când a participat la prima sa finală de Grand Slam, în care a pierdut față de Maria Sharapova, arată spotmedia.ro.