Mesaje de Crăciun care te aduc în magia sărbătorilor. 83 de idei pentru Whatsapp și SMS

Emanuela Pană 25.12.2020, 18:03

Mirosul de portocale, de cozonac și de brad, sunetul de colinde și Moșul care vine pe horn, toate acestea sunt parte din ceea ce astăzi numim Crăciun, cea mai așteptată sărbătoare a anului. Acesta este momentul în care ne aducem aminte de iesle, de nașterea Mântuitorului și ne strângem cu toții, familie, rude, prieteni, în jurul meselor încărcate cu bunătăți. Pentru că nicio sărbătoare nu ar putea fi la fel fără ei, fără oamenii dragi sufletelor noastre, ne-am gândi că poate ai nevoie de un strop de inspirație pentru a le trimite cele mai frumoase mesaje de Crăciun.

Mesaje de Crăciun care însuflețesc sărbătorile

Crăciunul este sărbătoarea sufletelor noastre. Crăciunul ne schimbă. Ne face să devenim mai buni, mai sensibili, mai atenți la nevoile celor din jur, mai darnici, mai mulțumitori și mai fericiți. Bradul din sufragerie, cana cu ciocolată caldă, mirosul de portocale și mandarine, luminițele și globurile colorate, poveștile despre Moș Crăciun și ilustrațiile cu Iisus, Mântuitorul lumii, toate acestea îmbracă într-un acoperământ deosebit sărbătorile de iarnă.

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este cu și despre familie. Toți membrii, de la mare la mic, se reunesc în jurul meselor bogate, pentru a încheia împreună încă un an, plin de emoții, realizări, dificultăți, dar mai ales de lecții. „Noaptea magică“ este așteptată cu nerăbdare, spundându-se că cerul se deschide și durințele puse din suflet se îndeplinesc.

Atmosfera de Crăciun ne aduce aminte cu bucurie și nostalgie de plăcerile din anii copilăriei, de emoția împodobirii bradului și de încercările de a-l prinde pe Moș Crăciun. Să retrăim cu inocența copilului din sufetele noastre și să facem din orice săbătoare un prilej de mare bucurie.

Citește și: Toate obiceiurile și tradițiile de Crăciun. Tot ce nu trebuie să faci în seara de Ajun

Cum să le urezi celor dragi Sărbători Fericite

„Sărbători fericite!“. De câte ori nu ați auzit sau rostit această urare? Poate că este un mod greșit de exprimare, întrucât oamenii „ar trebui“ să fie fericiți, iar nu sărbătorile. În această perioadă ne putem da seama mai mult ca oricând care sunt acele persoane care au contat întotdeauna. Haide-ți să le punem un zâmbet pe buze și să le arătăm că nu i-am uitat. În acest sens, am întocmit pentru tine o listă cu gânduri alese, care să-ți servească drept inspirație în compunerea celui mai cald mesaj de Crăciun.

Mesaje de Crăciun care te aduc în magia sărbătorilor. 83 de gânduri alese
Mesaje de Crăciun care te aduc în magia sărbătorilor. 83 de gânduri alese

1. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La mulţi ani!

2. Sărbători Fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

3. Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!

4. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!

5. Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători Fericite!

6. Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii, dragi părinți!

7. E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție.  Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

8. Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.

9. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

10. Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!

11. Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

12. Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

13. Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

14. Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

15. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

16. De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

17. Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!

18. Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

19. Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!

20. Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!

21. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!

22. Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.

23. În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.

24. E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

25. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!

26. Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!

27. Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!

28. În magica seară de Ajun mii de îngerași sa vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par balai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.

29. Bogăţie câtă vreţi, sănătate pentru toţi, iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

30. Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!

31. Sărbători Fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

32. Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! La mulți ani! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!

33. E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău. Sărbatori Fericite!

34. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători Fericite!

35. La pragu-ţi vin din nou colinde sa îţi cânt cu leru-i ler şi domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun şi pace!

36. Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!

37. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

38. Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă  să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

39. Trăieste în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată… La mulți ani!

40. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet Craciu. Sărbători de vis alături de cei dragi!

41. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să va însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!

42. Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulți ani!

43. Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului.

44. Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

45. În murmurul tainic al colindelor de Crăciun sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire. La Mulţi Ani!

46. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

47. Mă uit pe cer răsare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mântuitorului?

48. Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2021 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

49. Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

50. A mai trecut un an… Să-ţi aminteşti cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald. La mulți ani!

51. Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

52. Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie!

53. Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!

54. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde… La mulți ani!

55. Lumina naşterii lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!

56. Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi!

57. Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

58. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. La mulți ani cu sănătate!

59. Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

60. În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.

61. Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La mulți ani cu sănătate!

62. De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!

63. Credinta face orice posibil, speranta ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit și sărbători cu bine!

64. De Crăciun ești invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpăda ca să îți treaca supărarea … o să pierzi cu siguranță. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

65. Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!

66. Sa găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar Moș Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulți ani!

67. L-am văzut pe Moș Crăciun, cică își facea un drum, mi-a șoptit ceva de tine, dar cum vezi că nu mai vine, mă gândesc că-i tot la mine. Tu așteaptă-l cumințel și de vei dormi nițel, nu cumva să te trezești ca să îl nedumerești, căci bătrânul e cam slab și adesea cade-n cap.

68. Uite-un drum, e prin zăpezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum să-ți spun, care vine în Ajun și aduce cadoașe, la fețite drăgălașe, dar și la câțiva băiăți dăcă sunt un pic isteți.

69. Bradul asta verde mare, parcă nu mai are stare și-as mai vrea să dau ceva dar te-aștept pe dumneata, să-mpărțim un cadouaș, că de tu ai fost om harnic, Moș Crăciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Moș Crăciun o să te uite!

70. Nu te supăra că nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru că ninsoarea vine odată și cu o factura mare la gaz și nu mai poți să cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ți trimite un mesaj plin de urări calde.

71. Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători Fericite! Vă îmbrațișez cu drag.

72. La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate.

73. Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!

74. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

75. Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

76. În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!

77. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va dorește…

78. Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul Sărbători Fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

79. L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine.

80. M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!

81. Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

82. Credinţa, speranţa, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi… sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

83. Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe stradă, e o stea plină de farmec care vine să te vadă, dar să nu te mai ascunzi, că altfel iar o să o-nfunzi! Să nu crezi că e sfârșitul lumii așa cum zic toți nebunii, crede doar ce ție-ți place și exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte și-ți trimite Moșul daruri sfinte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...