Ce a putut să descopere Alin Oprea în apartamentul pe care îl închiriase împreună cu soția sa. Artistul și-a revenit cu greu din șoc

Ana Anitoiu 02.12.2020, 15:15

Alin Oprea a făcut o descoperire șocantă, într-un apartament pe care îl închiriase împreună cu soția sa, Larisa, cu care în prezent se află în proces de divorț. Artistului nu i-a venit să creadă ce a văzut. Când a întrebat vecinii, a aflat că fosta lui parteneră de viață a ascuns totul de el.

Ce a descoperit Alin Oprea în apartamentul pe care îl închiriase împreună cu soția sa

Alin Oprea ar fi trăit imensa surpriză în urmă cu aproximativ 12 ani. Atunci, a intrat într-un apartament pe care el și Larisa îl dădeau spre închiriere, într-un bloc din zona Carol. Administratorul îl sunase cu privire la o avarie ce se produsese la coloana de apă. Ce a văzut acolo l-a șocat.

Mai exact, Alin Oprea a descoperit că apartamentul respectiv ”se transformase” într-un adevărat studio de videochat. Când a vorbit cu alți locatari din acel bloc, solistul de la ”Talisman” a avut parte de încă o surpriză.

Ce a aflat Alin Oprea de la vecini. ”Ar fi picat cerul pe el”

La acel moment, Larisa, soția lui Alin Oprea, cu care artistul se află în divorț acum, ar fi închiriat cu bună știință apartamentul unor persoane care își arătaseră intenția de a desfășura activitatea de videochat, conform unor surse din anturajul artistului, citate de cancan.ro.

”Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, a spus o sursă apropiată artistului.

Ce a putut sa descopere Alin Oprea in apartamentul pe care il închiriase impreuna cu soția sa. Artistul si-a revenit cu greu din soc
Alin Oprea si Larisa, sotia lui, cu care se afla in proces de divort

Divorțul dintre Alin Oprea se apropie de final, cu greu

Alin Oprea și fosta lui parteneră, Larisa, au fost citați de magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București. Cei doi ar urma să se întâlnească în fața instanței de judecată la data de 15 februarie 2021. Chiar dacă ea nu va putea ajunge, deoarece locuiește la Londra.

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare”, a spus Alin Oprea, pentru cancan.ro.

Ce a declarat Alin Oprea, despre finalizarea divorțului

De asemenea, Alin Oprea a spus că, deși speră să nu devină bunic până când se va pronunța acest divorț, durata contează mai puțin. Important, însă, este ca problemele dintre el și fosta lui parteneră să se rezolve corect și cu bună credință, de ambele părți.

”În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a mai spus Alin Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...