Alin Oprea, reacție acidă la adresa soției sale. Aceasta l-a acuzat că stă pe banii amantei

Ana Anitoiu 06.11.2020, 15:54
Alin Oprea, reacție acidă la adresa soției sale. Aceasta l-a acuzat că stă pe banii amantei

Alin Oprea a avut o reacție acidă la adresa soției sale, după ce aceasta l-a acuzat că stă pe banii amantei sale. Artistul s-a apărat, spunând care este situația lui financiară, de fapt.

Alin Oprea așteaptă deblocarea conturilor comune cu fosta lui soție. Cum se întreține

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru playtech.ro, Alin Oprea a povestit că, deși nu mai are acces la conturile comune pe care le are cu fosta lui soție, în prezent nu este întreținut de actuala lui iubită.

Artistul a povestit că locuiește într-un apartament frumos pe care l-a închiriat în centrul Bucureștiului, din venituri proprii. El a precizat că așteaptă și să recapete bunurile imobile și sumele de bani ce i se cuvin.

Alin Oprea a mai spus că actuala lui iubită s-a oferit să îl sprijine financiar, dar el a refuzat, pentru că se consideră un bărbat puternic, demn și independent

”Nu, nu trăiesc pe banii iubitei mele. Chiar dacă accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman mi-a fost blocat și nu mi-a fost redat până în ziua de astăzi, nu sunt în sapă de lemn așa cum se speculează în media. Locuiesc într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. Și toate astea până la redobândirea bunurilor imobile și a sumelor de bani care mi se cuvin de drept.

A trăi pe banii altuia ar fi lipsit de demnitate pentru mine. Iubita mea a fost și este, în continuare, aproape de mine în toată această perioadă foarte grea, susținându-mă atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat disponibilitatea de a mă susține material, pentru că deține resursele necesare, am refuzat categoric să accept propunerea pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent.

Chiar dacă situația mea financiară de acum nu este una de invidiat, datorită acestei pandemii, puțină lume se poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă”, a spus Alin Oprea.

Alin Oprea, reactie acida la adresa sotiei sale, dupa ce l-a acuzat ca sta pe banii amantei
Alin Oprea alaturi de fosta lui sotie, Larisa (stanga) si alaturi de actuala lui iubita (dreapta)

Artistul a anunțat că deschis Școala de muzică Spectrum împreună cu instituțiile de învățământ Lumina. Școala are Certificatul de Marcă de la OSIM și funcționează în mediul online, pe programa de învățământ Rockschool London. ”Sunt mândru că dețin în această școală poziția de președinte”, a spus el.

Alin Oprea, despre posibilitatea reunirii cu Tavi Colen și a unei noi căsătorii

De asemenea, Alin Oprea a spus că el își dorește ca formația Talisman să sărbătorească 25 de ani de existență în formula originală. ”Cred că ar fi un gest de respect reciproc și de maturitate, de care fanii noștri s-ar putea bucura”, a spus el.

Însă, în privința unei noi căsătorii, Alin Oprea a fost mai rezervat. Artistul a spus că acum crede cu tărie că a găsit iubirea, dar încă nu se poate pune problema de o nuntă, pentru că nu s-a încheiat divorțul de prima lui soție.

”Iubirea înseamnă mai mult decât orice în această lume și cred cu tărie că am găsit-o în sfârșit. Este prematur, însă, să vorbim de o nouă căsătorie când eu nu am ieșit încă din prima”, a spus el.

”Procesul de divorț în sine pare că este încă departe de a începe cu adevărat. Acțiunea a fost intentată de către mine în urmă cu două luni, cealaltă parte și-a depus partea de documente, urmează să fim înștiințați legat de data primei înfățișări. Se pare că, din cauza pandemiei, lucrurile se mișcă greu. Vor fi mai multe procese în afară de divorț și de partaj, unul dintre ele fiind în domeniul penal.

S-au săvârșit multe infracțiuni și contravenții împotriva mea, iar Poliția și Procuratura au luat act de aceste fapte. Îmi doresc să cred că trăim într-o lume civilizată, iar dacă cineva consideră că se poate comporta «ca în junglă» va trebui să suporte rigorile legii. Eu nu caut răzbunare și nici nu vreau să fac rău nimănui. Vreau ca adevărul și dreptatea să fie puse acolo unde merită”, a mai spus el.

În plus, Alin Oprea a precizat că, deocamdată, comunicarea cu fosta lui soție, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, și cea cu copiii lui este redusă la zero. ”Și asta în niciun caz din dorința mea”, a precizat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...