4 ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mesajul emoționant postat de Laura Vicol în amintirea designerului român

Mihnea Tălău, Cosmin Chelu 29.04.2023, 12:49
4 ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mesajul emoționant postat de Laura Vicol în amintirea designerului român

S-au împlinit patru ani de la moartea tragică a creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Viața cunoscutului designer avea să se frângă la doar 43 de ani, chiar în doua zi de Paște, într-un oribil accident rutier, ce a avut loc pe raza localitatății Săcele, din Județul Constanța.

Laura Vicol nu l-a uitat pe Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului în dreptul localității Săcele din județul Constanța, iar autoturismul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un pom. Din păcate, el nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Cei care l-au iubit își amintesc cu drag de el și nu pot uita momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. Iată că, și la patru ani de la decesul său, apropiații săi încă vorbesc la superlativ de cel care a fost Răzvan Ciobanu și urmează să organizeze un eveniment în memoria sa.

O bună prietenă a designerului, avocatul și deputatul Laura Vicol, nu l-a uitat. Ea a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant de în memoria celui dispărut, însoțit de o fotografie.

”4 ani.
Mi-e atât de dor de tine…”, a scris Laura Vicol pe pagina sa de socializare.

Eveniment în memoria lui Răzvan Ciobanu

La rândul său, stilistul Alin Gălățescu, cel care a fost un bun prieten și coleg de breaslă cu Răzvan Ciobanu, a povestit care au fost cele mai frumoase amintiri cu designerul. Cei doi se cunoșteau încă de când Răzvan avea 16 ani, scrie spynews.ro.

Lui Alin Gălățeanu i-a apărut, recent în vis Răzvan Ciobanu care îi cerea să facă un show în memoria sa, așa cum de altfel a mai făcut și până acum.

Drept urmare, stilistul spune că o să organizeze un shooting special chiar în ziua în care Răzvan Ciobanu avea să fie înmormântat, pe data de 2 mai. De aceea, săptămâna viitoare va organiza acest evenimente unde va aduce creațiile lui Răzvan Cioabanu, dar o va aduce și pe Lili Stan, modelul cu care regretatul designer a lucrat foarte mult pe parcursul vieții sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...