Mama lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere după moartea soțului său: „De la moartea fiului nostru a pornit totul”

Anca Manolica 22.08.2022, 15:30
Mama lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere după moartea soțului său: „De la moartea fiului nostru a pornit totul”

La trei ani de zile de la decesul lui Răzvan Ciobanu, în urma tragicului accident de circulație din aprilie 2019, a murit și tatăl celebrului designer. Cu o durere mare în suflet, la pierderea unicului copil pe care îl avea. Soții Ciobanu nu putut trece niciodată peste această tragedie. Devastată de durere, pe mama lui Răzvan Ciobanu o mai alină acum doar gândul că cei doi se vor reuni în Ceruri. Ce a declarat femeia îndurerată, în exclusivitate pentru Ego.ro.

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu

Zi tristă în familia regretatului Răzvan Ciobanu. La trei ani de la decesul său în tragicul accident de circulație din aprilie 2019, astăzi, 22 august, a murit și tatăl acestuia. Persoane discrete, părinții celebrului designer și-au purtat doliul în liniște, departe de lumina reflectoarelor și au ales să sufere în tăcere.

Și așa a și plecat la ceruri tatăl lui Răzvan Ciobanu. Îndurerat de pierderea unicului său fiu, pentru că, deși au trecut mai bine de trei ani, el nu a reușit să depășească niciodată această tragedie. „Drum lin printre stele!”, a scris familia tatălui lui Răzvan Ciobanu, pe pagina de Instagram a pensiunii de la munte pe care o gestionau.

„De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”, a declarat Elena Ciobanu, văduva bărbatului, printre lacrimi, pentru Ego.ro.

Părinții lui Răzvan Ciobanu
Părinții lui Răzvan Ciobanu

Ce planuri avea tatăl lui Răzvan Ciobanu

Pe 29 aprilie, atunci când s-au împlinit trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, în urma unui accident de mașină, Elena Ciobanu, a declarat atunci pentru aceeași sursă citată, că tare și-ar dori ca cineva să organizeze un festival de modă cu numele lui, pentru a-i păstra amintirea veșnic vie. Femeia îndoliată se roagă pentru sufletul lui Răzvan, despre care spunea, cândva, că între ei există o telepatie:

„Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia.

Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el. Ne-ar plăcea să organizăm un festival cu numele lui Răzvan, dar nu ne pricepem la lucrurile astea.”, spunea femeia, la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...